Лучена супа по тайна рецепта

Лучена супа по тайна рецепта

Нова интерпретация на утвърдената с времето класика, супа с несравнима топлина и дълбочина на вкуса.

Съставки

400 гр. лук, 500 мл. телешки бульон, 1 с. л. гурме червен пипер, 15 зърна зелен пипер, 1 дафинов лист, 5 шафранови нишки, 1 ч. л. сол, 1 щипка смляно индийско орехче, 1 стрък мащерка

Метод

 

За 4 порции

1. Обелете, разполовете лука и го нарежете на резени с дебелина 2 мм. Смесете всички съставки и запечатайте в пликче за SousVide. 

2. Поставете пликчето на ниво 3 на програма SousVide и гответе на 95°C за 75 минути.

Сервиране

Сервирайте в горещи купи и поставете парче препечен хляб с малко настъргано сирене в супата. Френско сирене Конте ще бъде особено подходящо.

  • Гаспачо с тигрови скариди на пара

    Тази охладена супа в испански стил е перфектното ястие.

  • Миди в марината

    Няма по-добро ястие, което да изглежда страхотно и да е бързо и лесно за приготвяне, от тази френска класика.

  • Пролетни рулца на пара

    Тези здравословни рулца се харесват на всеки вкус, което ги прави идеално предястие за сбирки и развлечения.