Съветник за купувача

Индукционни плотове

9000 SensePro

ПРЕЦИЗНОСТ В ОСНОВАТА

С готварския плот 9000 SensePro® може да приготвите прецизно всяка рецепта. Сварете паста, пригответе любимия си сос, изпържете пържола, независимо дали е rare, medium или well-done, а безжичният сензор за храна ще измери температурата в сърцевината на храната. Възможно е дори да приготвяте храна по метода су-вид. Постигнете професионални резултати у дома с Вашия личен помощник готвач!

 
9000 SensePro®

9000 SensePro®

 • Измервайте температурата в сърцевината на храната с безжичния сензор за храна.
 • Задайте настройки чрез интелигентния сензорен екран, като посочите храната и желаното ниво на приготвяне.
 • Обединете две топлинни зони в една по-голяма чрез функцията "Bridge".

9000 Sensepro характеристики

 • Food sensor feature
  Food sensor icon
  Сензор за храна

  Овладейте до най-малкия детайл приготвянето на всяко ястие със сензора за храна SensePro®. Безжичната сонда измерва прецизно градусите в сърцевината на ястието. Позволява Ви да поддържате желаната температура, дори и когато варите вода. Така вече може да готвите дори и sous-vide на индукционния си плот.  

 • Full Colour Touch Control feature
  Full Colour Touch Control icon
  Пълноцветно сензорно управление

  Пълноцветният сензорен дисплей Ви осигурява пълен контрол върху готварския плот. Усъвършенствайте готвенето като проследите в реално време обратната връзка за всяка зона. Регулирайте настройките според Вашите предпочитания само с едно докосване.  

   
 • Bridge Function feature
  Bridge Function icon
  Функция Bridge

  Функцията Bridge комбинира две зони за готвене в едно за да пасне идеално на съдове с различни размери. Настройте еднакви температура и време за приготвяне на свързаните зони, за да приготвите вкусна храна в по-голямо количество.  

 • Hob2Hood® feature
  Hob2Hood® icon
  Hob2Hood®

  Функцията Hob2Hood® свързва готварския плот и абсорбатора, като автоматично регулира скоростта на вентилатора в зависимост от топлината, без дори да го докосвате. Наслаждавайте се на свежа и проветрена атмосфера в кухнята, благодарение на мощното и по-тихо извличане на изпаренията.

   
 • PowerBoost feature
  PowerBoost icon
  PowerBoost

  Без повече чакане на водата да заври! Бутонът PowerBoost ви дава мигновен прилив на топлина, който кипва водата за по-малко от 90 секунди - това е дори по-бързо от електрическа кана. Той е идеален за сваряване на картофи, както и за други бързи готварски дейности, като запържване на месо.

   
 • Individual Zone timers feature
  Individual Zone timers icon
  Индивидуални таймери на зоните

  Всяка зона има индивидуален таймер, който е лесно достъпен чрез сензорния дисплей. Не е необходимо да превключвате през менюта или други зони. Осигурете си абсолютен контрол върху процеса на готвене, като зададете индивидуален таймер за всяко ястие.

   
8000 Totalflex

ЕДИН ПЛОТ - НЕОГРАНИЧЕНО ВДЪХНОВЕНИЕ