Съветник за купувача

Намерете идеалния комбиниран хладилник с фризер за вас

ПРОДУКТИ

Какви продукти ще съхранявате във вашия хладилник с фризер?

Свежи плодове и зеленчуци – Търсете хладилник с отделения за зеленчуци и дълбоки чекмеджета. Ако ще съхранявате голямо количество свежи продукти, за вас ще бъде удобен уред с по-голямо хладилно пространство и по-малък фризер. 

Месо и риба –  Изберете модел с отделение за Есктра свежест, което ще запази месото и рибата свежи за по-дълго.

Напитки – Помислете за поставки за вино, рафтове, които можете да размествате, осигурявайки място за бутилки или дори вграден охладител за вино. Някои хладилници в Американски стил имат и вграден диспенсър за лед за охлаждане на напитките ви. 

Замразени храни – Ако често се налага да замразявате храна, търсете уред, чиито фризер да е равен по обем с хладилното му помещение.

ПРОСТРАНСТВО

Какъв тип хладилник би бил най-подходящ за кухнята ви?


Комбиниран хладилник с фризер – уред с обособено хладилно пространство и фризер с отделни врати. В зависимост от позицията на фризера - отгоре или отдолу, моделите са Combi-top или Combi-bottom.


Вграден хладилник – скрит зад врата на шкаф, която подхожда на кухнята ви. Можете да изберете комбиниран хладилник с фризер или два отделни уреда. 

Височината, широчината и дълбочината на уредите може да варира, затова е добре да разгледате цялата гама уреди, за да откриете точно този хладилник, който подхожда най-добре на кухнята ви.

Капацитет

Капацитетът на комбинираните хладилници с фризер се измерва в литри.

100 – 150 литра – Подходящ за домакинство от 1-2 души.

150 – 250 литра – Подходщ за 3-4 души. 

250 + литра – Идеален за домакинство от 5 души или повече. 

Съвет: Уверете се, че не препълвате хладилника си, за да може да има достатъчно място въздухът да циркулира и охлажда ефективно.

Изберете своя комбиниран хладилник с фризер

Охладена сьомга, свежи плодове или зеленчуци - хладилниците на AEG ще запазят и най-деликатните продукти свежи за по-дълго.

Открийте нашите комбинирани хладилници