.

.

Допълнителна гаранция на компресора за някои модели хладилници и фризери AEG

Предоставяме допълнителна гаранция на компресора от 5 или 10 години за хладилници, комбинирани хладилници с фризер и фризери AEG, които участват в промоцията.

Предоставяме гаранцията на клиентите си с валидна регистрация. Моля прочетете внимателно условията на гаранцията.

Допълнителната гаранция на компресора е валидна за следните модели:

Модели участващи в промоцията

Предлагаме 5 години гаранция на компресора на следните модели:

AEG_5_ev_badge-01_240x240.jpg

RDB424E1AW, RDB424E1AX, RDB428E1AW, RDB428E1AX
 

Регистрирайте уреда си

Предлагаме 10 години гаранция на компресора за следните модели:

AEG_10_ev_badge-01_240x240.jpg

SCB618E6TS, SCE618E5TS, SCE818E6TS, SCE819E5TS, SCB819E8TS, ABE818F6NC, RCB632E5MX, RCB732E5MB, RCB736E5MX, RCB646E3MB, RKB638E4MX, RKB738E5MB, AGB728E5NB, RCB736E5MB

Регистрирайте уреда си

 • 1
  Продължителност на промоцията

  От 1 април 2021 докато не бъде прекратена

  Можем да Ви изпратим допълнителна гаранция единствено при условие, че попълните данните си и изпратите касова бележка, фактура или друг документ, който да удостоверява, че сте закупили уред, който е сред изрично описаните за участие в промоцията, както и че сте направили покупката си в периода на промоцията.

  Не можем да приемем като част от регистрацията документ за авансово плащане, бележка за приемане на продукт, съобщение за доставка или потвърждение за поръчка.

 • Регистрирайте уреда си
  2
  Регистрирайте уреда си

  Регистрация

   

  Моля попълнете подходящата онлайн регистрационна форма (за 5 години или 10 години гаранция) в рамките на 90 дни от покупката. Въведете името и имейл адреса си, качете снимка на касовата бележка или фактурата удостоверяваща покупката Ви. В рамките на 5 работни дни след получаване на валидна регистрация ще Ви изпратим документа за допълнителна гаранция по имейл, ако регистрацията отговоря на условията на промоцията.

  Моля проверявайте и СПАМ папката на пощата си, тъй като имейлът със сертификата може да попадне там.

 • Нашите партньори
  3
  Участващи магазини:

  Технополис, Техномаркет, Зора, Техмарт, Техномикс, ЛибраГруп, Електросаунд. 

Какво покрива допълнителната гаранция?

Продължителността на допълнителната гаранция е периодът до края на 5 или 10 годишния период от датата на покупка на уреда. Допълнителното гаранционно обслужване дава право на безплатен ремонт, който включва стойност на компресора, труд, транспортни разходи и такси, презареждане, такси за сервиза и др. Допълнителното гаранционно обслужване не дава право на замяна на уреда или възстановяване на паричната му стойност. Моля пазете касовата бележка или фактура по време на цялата продължителност на гаранцията!

Изберете охладител с инверторен компресор!

Душата на хладилниците и фризерите е компресорът. Благодарение на него уредите за охлаждане изпълняват своята основна функция. При моделите от ново поколение, инверторният компресор осигурява непрекъснато и равномерно охлаждане на храната. Понеже в инверторния компресор няма подвижни части, той издържа по-дълго – няма какво да се счупи. Като допълнение уредите с инверторни компресори са по-тихи и по-енергоефективни от уредите с конвенционални компресори.

Внимание! Гаранцията от 5 или 10 години не се отнася единствено за уреди с инверторен компресор. Проверете в този списък, за да се уверите, че избрания от Вас модел има допълнителна гаранция.