Съветник за купувача

ОТКРИЙТЕ НАЙ-ДОБРАТА ПЕРАЛНЯ СЪС СУШИЛНЯ ЗА ВАС

ЕНЕРГЕИЙНО ЕФЕКТИВНА ПЕРАЛНЯ СЪС СУШИЛНЯ

Всяка пералня със сушилня AEG е проектирана значително да намали значително потреблението на енергия и вода, докато почиства и се грижи за прането Ви, с най-високи стандарти. Енергийния рейтинг на пералните със сушилни AEG варира от A до A-40%. Това означава, че най-високо оценените машини на AEG се представят с 40% по-ефективно околкото изисква A рейтингът. Някои технологии могат да допринесат за по-добри енергийни рейтинги. Те включват инверторен мотор, технология ProSense или SensiDry, нашата технология с термопомпа.


Препратка към ProSense

Препратка към SensiDry

Размери на перални със сушилни

Ако не Ви достига място, можете да помислите за уред две в едно – пералня със сушилня. Получете всичките удобства на отделните машини, без да жертвате пространство. Има два вида перални със сушилня: вградени и свободностоящи. Вградените са покрити с ламперия, когато се инсталирани, така че уреда се слива с пространството, например кухнята.

Капацитет на пералня със сушилня

Пералните със сушилня имат два капацитета. Капацитетът на сушене е малко по-малък отколкото капацитета на пране, тъй като изсушаването на дрехите изисква повече пространство, в което да циркулира въздухът. Факторите, които е добре да вземете предвид когато обмисляте нужния Ви капацитет:

Размер на домакинството: голямо семейство с много членове или по-малко семейство
Навици: колко пъти седмично перете?
Тип и размер на прането: например: спално бельо, завивки, и завеси ще изискват по-голям барабан за по-добри резултати.

Всички перални със сушилня AEG са снабдени с технология ProSense. ProSense използва усъвършенствани сензори за влажност и температура, за да регулира консумацията на енергия за големи и малки товари. Това спестява време и пари и гарантира, че дрехите са предпазени.

УМНА ПЕРАЛНЯ СЪС СУШИЛНЯ

Свържете си уредите за грижа на дрехите към телефона с приложението My AEG Care за по-умен, по-бърз начин да се грижите за прането си. Просто отворете приложението и изберете температурата, вида тъкан и цвета. А то ще настрои програмата, която отговаря на настройките. За персонализирани грижи за дрехите – директно от смартфона Ви.

Свързаност - My AEG

Програми 2-в-1

Използвайте програми за изпиране и сушене, за да се справите ефективно с малки пранета и да имате готови за носене дрехи и винаги отлични резултати.

Програми

Няма такова нещо като „един универсален размер“ пране. Различните хора, и различните материи, имат различни нужди. Затова нашите перални със сушилня разполагат с различни програми:

 • Черно деликатно пране
  Вълна

  Безопасно изпирайте и сушете деликатно пране и вълна в един процес.

 • Бяла риза
  Пара

  Намалете гънките на сухи дрехи или освежете и премахнете миризми.

 • Купчина дрехи
  Антиалергични

  Специално разработени за нуждите на хора, които страдат от алергии.

 • Яке Худини
  На открито

  Програмата за дрехи, които носите на открито, в технологията DualSense® предпазва тъканите на екипировката и специалното облекло, за да запази текстурата им по-дълго. Специален цикъл на сушене възстановява водоустойчивостта.

Сертификати

Сертифицирането на Woolmark е знак за одобрение от компанията Woolmark. Това означава, че всички модели пералня със сушилня AEG са достатъчно щадящи за вълна и деликатни материи – както в циклите на пране, така и в тези на сушене.

Цялостен пазител на Вашия гардероб

Това е сушилнята с пералня, която сте чакали. Първа в света. Единственото систематизирано решение за Вашите дрехи. Способна да изсуши наведнъж всичко, което изперете, новаторската ÖKOKombi с първата на пазара SensiDry® технология, консолидира грижата за целия Ви гардероб.

Най-усъвършенстваната система от AEG приспособява програмата към различните материи – независимо дали става въпрос за коприна, деликатни материи, вълна или екипировка – и използва напредналата технология на термопомпата за ниски температури и контролирано движение на барабана. Така гарантира, че всичките Ви дрехи са старателно и равномерно изпрани и изсушени, а всяка част от тях е перфектно запазена. Предоставя Ви пълна увереност, че дрехите Ви ще запазят формата и състоянието си, носене след носене. Това пазителят на гардероба Ви.

Прочетете повече
 • Технология SoftWater®
  Технология SoftWater®

  Почиства и омекотява водата, за да поддържа тъканите меки, a цветовете живи.

 • Технология ÖKOMix®
  Технология ÖKOMix®

  По уникален начин разтваря перилния препарат и омекотителя във вода, преди да попаднат в барабана. По този начин почистващият препарат достига до всяко влакно на дрехата.

 • Технология ProSteam®
  Технология ProSteam®

  Парата изглажда значително количество гънки, което Ви спестява от времето за гладене.

Технология SensiDry®

Намалява температурата на сушене почти наполовина, намалявайки износването и поддържайки текстурата на тъканите.

Спестете до 40% повече енергия и вода

Нашата първа в света пералня с термопомпа оборудвана с новаторската технология SensiDry®.

ÖKOKombi използва ненадминато познание за тъканите за най-ефективни и икономични програми. Това означава спестяване на повече от 40% енергия и вода във всеки цикъл в сравнение с други машини.

Пералня със сушилня на пиедестал

Изсушете всичко, което перете наведнъж

Заредете уреда си сутринта и го разтоварете след работа – най-хубавото Ви облекло ще Ви очаква чисто, сухо и готово за да го облечете за вечерно излизане. Персонализираните температури и движения означават, че всичко от деликатни материи до екипировка може да бъде внимателно изпрано и изсушено наведнъж. Всеки уред оборудван с бутон за режим Wash & Dry за програми без прекъсване, позволявайки Ви да перете и сушите дрехите си наведнъж – без компромис.

От сухи до сухи дрехи само за три часа

Програмата без прекъсване 3ч/3кг отнема само три часа да изпере и изсуши пране до 3 кг. Това означава готови за носене при поискване с един безпроблемен процес от сухи до сухи дрехи. Най-удобният начин да се грижите за дрехите си, без компромис.

Представяме Ви защитника на Вашите класики

Класиките устояват изпитанията на времето, надживяват трендове и предоставят интегрирано решение за отличен външен вид. Точно както и новата комбинирана пералня със сушилня с технология ÖKOMix.

Това е единственият уред на пазара, който предварително смесва перилния препарат и омекотителя с водата преди да влязат в барабана. Това означава, че те са активирани преди да достигнат до тъканите, подготвяйки дрехите за най-щателно почистване и най-равномерно изсушаване. Резултатът е, че всяко едно влакно на дрехата Ви е достигнато, изпрано и изсушено. И всяко влакно получава пълна защита. Всичко наведнъж. И всичко за по-малко време, благодарение на програмата без прекъсване ÖKOPower NonStop 4ч/5кг, която изпира и изсушава 5 килограма дрехи за четири часа. Позволете ни да Ви запознаем със защитника на Вашите класики.

Прочетете повече
 • Иконка с тениска
  Технология ÖKOMix

  Уникално предварително смесване на перилен препарат, омекотител и вода, за да се достигне всяко влакно.

 • Иконка с пеперуда
  Технология DualSense®

  Позволява Ви да перете и сушите дори деликатните материи и вълнените дрехи, иначе предвидени за пране на ръка.

 • Иконка с три тениски
  Технология ProSense®

  Автоматично настройва времето, водата и консумацията на енергия, за да отговаря точно на количеството на прането Ви.

Синьо-бяла риза

ВСЯКО ВЛАКНО Е ЗАЩИТЕНО

Предварителното смесване на перилен препарат и омекотител води до по-равномерно разпределяне – осигурявайки, че всяко влакно е достигнато и почистено. Това означава, че те достигат и се грижат за всяка част от дрехата гарантирайки, че всяко влакно е щателно почистено, защитено перфектно и подготвено за най-равномерното изсушаване.

Най-добрата защита. С по-кратки цикли. Без компромис.

Нашата програма ÖKOPower NonStop 4ч/5кг предоставя най-ефикасните цикли на изпиране и сушене за най-кратък срок. Проектирана за ежедневно пране и способна да изпира и суши 5 кг за четири часа, тя представлява най-икономичното представяне възможно на пазара днес, спестявайки както време, така и енергия. Очаквайте отлични резултати когато я включите.

Запознайте се с пазителя от износване

Някои материи като непромокаемите и вълнените, изискват специална грижа. Ето защо и нашата интелигентна система в комбинираната ни пералня със сушилня се намесва.

Използвайки най-добрата DualSense технология, тя настройва температурата и движението на барабана спрямо различните материи. За разлика от други уреди, програмата се настройва спрямо конкретното пране, така че всичко, от екипировка, якета за ски до плетени пуловери може да бъде внимателно измито и изсушено наведнъж.

 • Иконка с пеперуда
  Технология DualSense®

  Позволява Ви да перете и сушите дори деликатните материи и вълнените дрехи, иначе предвидени за пране на ръка.

 • Иконка с три тениски
  Технология ProSense®

  Автоматично настройва времето, водата и консумацията на енергия, за да отговаря точно на количеството на прането Ви.

 • Кръгла иконка 1ч/1кг
  60-минутна програма

  Изперете и изсушете дрехите си само за 60 минути.

Технология DualSense®

Технологията ни DualSense® съобразява програмата с материите на Вашите дрехи – дали деликатни, вълнени или екипировка. Така че всичко, от екипировката до меките плетени пуловери, може да бъде внимателно изпрано и изсушено наведнъж. Насладете се на удобството на интегрираната и цялостна поддръжка.

Оранжев плат

Цялостна грижа за екипировката. В една програма.

Без подходящи грижи, екипировката и водоустойчивите дрехи се износват и губят свойствата си. С функцията DualSense® те могат да бъдат запазени и дори възстановени – от водоустойчивостта до мембраните за дишане.

Грижи се два пъти по ефективно*

Технологията ProSense® настройва времето, водата и енергийната консумация спрямо обема на прането, дори и да се отнася за една единствена тениска от цялото Ви седмично пране. Това е възможно благодарение на специалните сензори, които интелигентно контролират цикъла и се грижат за това дрехите Ви да бъдат прани точно толкова време колкото им е нужно. Това гарантира, че тъканите се износват по-малко, запазвайки цвета и текстурата си за по-дълго.

*Тестът е извършен от Ritex през декември 2015 (номер 15CR00099)

Изперете и изсушете равномерно деликатните си и вълнени дрехи

Тази сушилня е единствената на пазара, която има сертификат Woolmark Blue както за процеса на изпиране, така и на сушене, способна безопасно да изпере и изсуши дори и най-деликатните материи като вълна, иначе предвидени само за ръчно пране. Също така, програмите ни се справят с други деликатни материи като вискоза и акрил, така че да запазят и формата си. Всяка материя получава специфичната грижа, от която се нуждае.