Свалете

Приложението My AEG

Избор на рецепти от приложението My AEG

Оборудван с вкусни функции

Търсене сред стотици вкусни рецепти за готвене с пара и sous vide. Търсете рецепти по вид кухня, алерген, диета или съставки по ваш избор. Искате да сготвите любимите ястия на баба си? Използвайте нашия калкулатор за готвене, за да откриете правилните настройки на модерната фурна. Можете също така да добавите свои собствени бележки към рецептите, да запазите любимите си от тях и да ги споделите в социалните медии. А защо не и да направите и споделите списъка си за пазар?

Секцията за пране на приложението My AEG на смартфон

Приложение, което го е грижа

Открийте съвет за най-добрия начин да премахнете петна и да се грижите за деликатните материи. Уверете се, че ползвате препарат за пране, който ще запази цвета на дрехите ви, пране след пране. Разберете най-сетне какво означават всички онези символи за грижа към дрехата. А защо не и да научите най-добрия начин, с който да поддържате уредите си чисти и ефикасни за невероятно пране и сушене, отново и отново?

Секцията за продукти на приложението My AEG на таблет

Получете повече от AEG

Използвайте приложението, за да регистрирате уредите си и за да имате достъп до информация и услуги, които са точно за вас. Ръководствата за употреба са налични за сваляне и имате достъп до онлайн отстраняване на неизправности или услуги по поддръжката от AEG. Можете дори да проучите информацията за предстоящи курсове по готвене на AEG (налични в някои държави).