НИЕ СМЕ AEG.

Тук сме, за да променим очакванията Ви от домакинските  уреди. Ето защо искаме да предизвикаме границите на ежедневието Ви.

От основаването ни в Берлин през 1883 г., никога не сме спирали да се развиваме и смятаме, че и Вие не трябва да го правите. Ето защо никога не правим компромиси с иновациите в дома Ви. Защото ние вярваме, че трябва да живеете според собствените си разбирания - като използвате съвременни технологии, които са в хармония с околната среда и правят живота по-добър.

CHALLENGE THE EXPECTED

ЗАЩО ДА ПЕРЕТЕ, КОГАТО МОЖЕТЕ ДА ОСВЕЖИТЕ С ПАРА

Променете навиците си и просто освежете дрехите си. Когато използвате програма с пара, вместо цялостно пране, Вие спестявате повече от 40 литра вода и се грижите както за околната среда, така и за дрехите в гардероба си. Защо да правите компромиси с навиците си за пране, които не отговарят на начина Ви на живот.

БЕЗ ХИМИЧЕСКО ЧИСТЕНЕ

С нежните перални машини от AEG уверено можете да перете дори най-деликатните си дрехи. С грижа за околната среда и грижа за любимите Ви дрехи. Защо да правите компромиси с пералня, която не отговаря на Вашите стандарти.

НЕ МИСЛЕТЕ ЗА ПЕРИЛНИТЕ ПРЕПАРАТИ

Вече не е необходимо да мислите за количеството перилни препарати. Сега вече има автоматично прецизно дозиране всеки път с AutoDose. Така предпазвате дрехите си от избледняване или захабяване, като същевременно се грижите за околната среда. Защо да правите компромиси с гардероба си, когато в живота има още много предизвикателства.

ИЗСУШЕТЕ ВСИЧКО В СУШИЛНЯТА

Минете на ново ниво с AbsoluteCare и изсушете всичко, което перете (да, дори онзи вълнен пуловер). Без да се притеснявате, че ще се свие или увреди. Защо да правите компромиси с начина, по който се грижите за дрехите си, ако не отговаря на ежедневието Ви.

ПЕРФЕКТНО В СЪРЦЕВИНАТА

Защо да гадаете, когато можете да сте прецизни за всеки градус с плотовете SensePro. Безжичният сензор за храна измерва температурата в сърцевината на ястието и предава информацията към плота. Така можете да постигнете перфектни резултати. Защо да правите компромиси с уреди, които не отговарят на очакванията Ви.

БЕЗ СЪОБРАЗЯВАНЕ С ГРАДУСИТЕ

Поръчайте от Вашата фурна SteamPro любимата си храна с увереност, така както бихте го направили в изискан ресторант. Изберете rare, medium или well done, за да се насладите на перфектни резултати в уюта на домашната кухня, без да се съобразявате с градусите. Защо да правите компромиси с фурна, която не отговаря на Вашите стандарти.

ПРОМЕНЯЙТЕ РЕДА

Предизвикайте стандартите и издигнете вкуса на зеленчуците на следващо ниво. С подходящите уреди можете да промените реда и да се храните устойчиво, без да правите компромис с вкуса. Така можете да живеете според Вашите условия и същевременно да се грижите за околната среда. Защо да се задоволявате с един и същ познат вкус, когато можете да определяте нови стандарти.

ВИНАГИ НА ВАШЕТО НИВО

Повишете стандартите си, както и долната кошница на Вашата съдомиялна машина, с технологията ComfortLift®. За повече удобство, съдовете се повдигат на ниво подходящо за Вас. Защо да правите компромиси с кухня, която не отговаря на начина Ви на живот.

    

    

Кой казва, че ефективната прахосмукачка не може да бъде красива

Не крийте прахосмукачката си, покажете я. С безкабелната прахосмукачка QX9 Вие получавате комбинация от изключителна мощност и безкомпромисен дизайн. Защо да се примирявате само с функционалност когато можете да получите и красив уред.