НИЕ СМЕ AEG.

Тук сме, за да променим очакванията Ви от домакинските  уреди. Ето защо искаме да предизвикаме границите на ежедневието Ви.

От основаването ни в Берлин през 1883 г., никога не сме спирали да се развиваме и смятаме, че и Вие не трябва да го правите. Ето защо никога не правим компромиси с иновациите в дома Ви. Защото ние вярваме, че трябва да живеете според собствените си разбирания - като използвате съвременни технологии, които са в хармония с околната среда и правят живота по-добър.

CHALLENGE THE EXPECTED

ПЕРФЕКТНО В СЪРЦЕВИНАТА

Защо да гадаете, когато можете да сте прецизни за всеки градус с плотовете SensePro. Безжичният сензор за храна измерва температурата в сърцевината на ястието и предава информацията към плота. Така можете да постигнете перфектни резултати. Защо да правите компромиси с уреди, които не отговарят на очакванията Ви.

Вижте плотовете SensePro

БЕЗ СЪОБРАЗЯВАНЕ С ГРАДУСИТЕ

Поръчайте от Вашата фурна SteamPro любимата си храна с увереност, така както бихте го направили в изискан ресторант. Изберете rare, medium или well done, за да се насладите на перфектни резултати в уюта на домашната кухня, без да се съобразявате с градусите. Защо да правите компромиси с фурна, която не отговаря на Вашите стандарти.

Вижте паровите фурни AEG

ПРОМЕНЯЙТЕ РЕДА

Предизвикайте стандартите и издигнете вкуса на зеленчуците на следващо ниво. С подходящите уреди можете да промените реда и да се храните устойчиво, без да правите компромис с вкуса. Така можете да живеете според Вашите условия и същевременно да се грижите за околната среда. Защо да се задоволявате с един и същ познат вкус, когато можете да определяте нови стандарти.

ВИНАГИ НА ВАШЕТО НИВО

Повишете стандартите си, както и долната кошница на Вашата съдомиялна машина, с технологията ComfortLift®. За повече удобство, съдовете се повдигат на ниво подходящо за Вас. Защо да правите компромиси с кухня, която не отговаря на начина Ви на живот.

Вижте съдомиялните AEG

    

    

БЕЗ ХИМИЧЕСКО ЧИСТЕНЕ

С нежните перални машини от AEG уверено можете да перете дори най-деликатните си дрехи. С грижа за околната среда и грижа за любимите Ви дрехи. Защо да правите компромиси с пералня, която не отговаря на Вашите стандарти.

Разгледайте пералните машини

ЗАЩО ДА ПЕРЕТЕ, КОГАТО МОЖЕТЕ ДА ОСВЕЖИТЕ С ПАРА

Променете навиците си и просто освежете дрехите си. Когато използвате програма с пара, вместо цялостно пране, Вие спестявате повече от 40 литра вода и се грижите както за околната среда, така и за дрехите в гардероба си. Защо да правите компромиси с навиците си за пране, които не отговарят на начина Ви на живот.

Вижте пералните машини AEG

НЕ МИСЛЕТЕ ЗА ПЕРИЛНИТЕ ПРЕПАРАТИ

Вече не е необходимо да мислите за количеството перилни препарати. Сега вече има автоматично прецизно дозиране всеки път с AutoDose. Така предпазвате дрехите си от избледняване или захабяване, като същевременно се грижите за околната среда. Защо да правите компромиси с гардероба си, когато в живота има още много предизвикателства.

Научете повече за AutoDose

ИЗСУШЕТЕ ВСИЧКО В СУШИЛНЯТА

Минете на ново ниво с AbsoluteCare и изсушете всичко, което перете (да, дори онзи вълнен пуловер). Без да се притеснявате, че ще се свие или увреди. Защо да правите компромиси с начина, по който се грижите за дрехите си, ако не отговаря на ежедневието Ви.

Научете повече за сушилните AEG

Кой казва, че ефективната прахосмукачка не може да бъде красива

Не крийте прахосмукачката си, покажете я. С безкабелната прахосмукачка QX9 Вие получавате комбинация от изключителна мощност и безкомпромисен дизайн. Защо да се примирявате само с функционалност когато можете да получите и красив уред.

Вижте QX9