AutoDose

AutoDose

Прецизно дозиране на перилния препарат. Прецизна грижа.

Вече не е нужно да гадаете, AutoDose винаги знае колко перилен препарат е необходим по време на прането. Благодарение на интелигентната технология в барабана винаги се добавя точното количество перилен препарат и омекотител, така че дрехите Ви запазват оригиналната си форма за дълго време.

Разгледайте пералните AutoDose

НАПЪЛНЕТЕ ВЕДНЪЖ И ИЗПЕРЕТЕ 20 ПЪТИ*

Умната функция AutoDose автоматично зарежда пералнята машина с нужното премерено количество перилен препарат и омекотител в правилния момент. Уредът претегля дрехите Ви в барабана, настройва перфектното количество перилен препарат за до 20 изпирания! Това е не само практично и не изисква усилия, но и гарантира по-добра грижа за Вашите дрехи.

* базирано на средния потребителски обем на пране (реф. JRC109033 EUR 28809 EN)

ПЪЛНА ГЪВКАВОСТ НА ЧЕТИРИТЕ ОТДЕЛЕНИЯ

Чекмеджето за перилния препарат Ви позволява лесно да сменяте между автоматично и ръчно впръскване на перилния препарат, за прахове или за течности. Четирите големи отделения го правят лесно за употреба, презареждане и почистване.

  1. Отделение за основен перилен препарат.
  2. Отделение за омекотител.
  3. Ръчно отделение, което може да бъде използвано като допълнение на автоматичните програми, например да се прибавя специализиран препарат за бели, черни дрехи, или такива с мембрана.

Допълнителни настройки на чекмеджето са описани в приложението.

ПРАВИЛНО ДОЗИРАНЕ ЗА ПРЕЦИЗНА ГРИЖА

Твърде много или твърде малко перилен препарат може да навреди на дрехите, но AutoDose осигурява точното количество, от което се нуждае всяко пране. Уверете се, че любимите памучни дрехи са защитени при всяко пране!

3 пъти по-дълга защита срещу скъсване*

Предозирането с перилен препарат с течение на времето уврежда фибрите на дрехите Ви, така че те се износват по-бързо. Благодарение на нашата технология, памукът ще бъде защитен от избледняване, свиване и преждевременно състаряване.

*Тест за скъсване на памук при прилагане на сила. Памукът е изпран на 30°. 30 изпирания с AEG AutoDose срещу 10 изпирания на конкурентна система за автоматично дозиране.

ЗАПАЗЕТЕ БЕЛИТЕ СИ ДРЕХИ

Недостатъчната доза перилен препарат постепенно прави белите цветове сиви, тъй като прането остава мръсно и матово. Доверете се на нашата система за автоматично дозиране, която всеки път доставя точното количество перилен препарат и омекотител в цикъла на пране.

ЕЛИМИНИРАЙТЕ ДОГАДКИТЕ С ПРИЛОЖЕНИЕТО НА AEG

Приложението My AEG Care е създадено, за да осигури пълна помощ при пране. Безпроблемно адаптирайте настройките на AutoDose и получавайте известия за зареждане, когато перилният препарат е на изчерпване.


Човек, който разглежда приложението My AEG през мобилен телефон