AutoDose
AutoDose

ВИНАГИ ТОЧНОТО КОЛИЧЕСТВО ПЕРИЛЕН ПРЕПАРАТ И ОМЕКОТИТЕЛ.

Никога прекалено много или твърде малко с AutoDose. Интелигентната технология Ви дава възможност да добавите точното количество перилен препарат и омекотител към всеки цикъл на пране. Запазете вида на дрехите си за по-дълго време. Прецизно дозиране на перилния препарат и омекотител за ефикасна грижа.

НАПЪЛНЕТЕ ВЕДНЪЖ И ИЗПЕРЕТЕ 20 ПЪТИ*

Умната функция AutoDose автоматично зарежда пералнята машина с нужното премерено количество перилен препарат и омекотител в правилния момент. Уредът претегля дрехите Ви в барабана, настройва перфектното количество перилен препарат за до 20 изпирания! Това е не само практично и не изисква усилия, но и гарантира по-добра грижа за Вашите дрехи.

* базирано на средния потребителски обем на пране (реф. JRC109033 EUR 28809 EN)

ПЪЛНА ГЪВКАВОСТ НА ЧЕТИРИТТЕ ОТДЕЛЕНИЯ

Стабилното чекмедже за перилния препарат Ви позволява лесно да сменяте между автоматично и ръчно впръскване на перилния препарат, за прахове или за течности. Четирите големи отделения го правят лесно за употреба, презареждане и почистване.

  1. Отделение за основен  перилен препарат.
  2. Отделение за омекотител.
  3. Ръчно отделение, което може да бъде използвано като допълнение на автоматичните програми, например да се прибавя специализиран препарат за бели, черни дрехи, или такива с мембрана.

Допълнителни настройки на чекмеджето са описани в приложението.

3 пъти по-дълга защита срещу скъсване*

Предозирането с перилен препарат с течение на времето уврежда фибрите на дрехите Ви, така че те се износват по-бързо. Благодарение на нашата технология, памукът ще бъде защитен от избледняване, свиване и преждевременно състаряване.

*Тест за скъсване на памук при прилагане на сила. Памукът е изпран на 30°. 30 изпирания с AEG AutoDose срещу 10 изпирания на конкурентна система за автоматично дозиране.