Изберете сушилня AEG

Открийте перфектната сушилня, която да се погрижи за дрехите Ви. Каквото и да е прането Ви, нашата експертна технология осигурява пефектен резултат всеки път. Всяка сушилня е разработен за изключителна ефективност, както при по-големи обеми пране, така и при по-малки. Контролирайте движението и температурата на на сушилнята и поддържайте дрехите в отлично състояние.

Прочетете повече

Нашите сушилни са най-добрите в своята категория, енергиен клас А+++

Сушилните AEG Ecoline спестяват до 68% повече енергия от традиционните сушилни*. Дори най-деликатните материи като коприна или вълна са защитени от свиване чрез сушене при ниска температура.**

Нашата най-добра сушилня

AbsoluteCare® Plus 9000

Сушилнята AbsoluteCare® Plus 9000 нежно изсушава дрехите с помощта на технологията 3DScan и системата Absolute Care®. Чрез прецизно измерване влагата вътре в самите материи уредът изсушава дрехите равномерно.

Най-популярната ни сушилня

SensiDry® 7000

Сушилнята SensiDry® 7000 използва технология с термопомпа. По този начин суши дрехите равномерно при ниска температура. При това нежно сушене дрехите никога не се излагат на прекомерно висока топлина, така че остават красиви за по-дълго време.

Най-важните функции на различните серии

Позволява Ви да персонализирате и контролирате грижата за дрехите с прецизност.
 • 3DScan Technology
 • AbsoluteCare®
 • MixDry
 • SensiDry®
 • Hygiene
Позволява Ви да осигурите правилната грижа за всяка дреха, чрез интелигентни функции.
 • AbsoluteCare®
 • MixDry
 • SensiDry®
 • Hygiene*
Системата SensiDry® изсушава дрехите равномерно при ниска температура, без да увеличава времето за съхнене. Благодарение на нежното изсушаване, дрехите остават красиви за по-дълго време.
 • MixDry
 • SensiDry®
 • PreciseDry

* Налично само за определени модели.

 

ПО-МАЛКО ГЪНКИ. ПО-МАЛКО ГЛАДЕНЕ. PROSTEAM®

ProSteam® технологията помага за елиминирането на неприятните миризми и изглажда част от гънките.** Благодарение на това, времето, което ще отделите за гладене намалява, което означава по-малко въздействие върху влакната. ProSteam® помага на дрехите да останат красиви за по-дълго време.

Перфектна двойка: 9000 пералня и сушилня

Пералнята и сушилнята от серия 9000 са премиум модели, които невероятни сами по себе си, но заедно са перфектни. Дизайните им си хармонират, програмите им са последователни и могат да се управляват от смартфон. Дори контролирани от приложението, те могат да изперат и изсушат дрехите в рамките на 3 часа.

Разгледайте пералните от серия 9000
Разгледайте сушилните от серия 9000

 

**Въз основа на вътрешен тест, 40% по-малко намачкване върху 100% памучен материал след цикъла ProSteam®.

Искате ли да научите повече за сушилните ни?

Разликите между сушилните се виждат толкова лесно, колкото и при пералните. Всяка серия се грижи за дрехите на високо ниво, като същевременно разполага с технологичните решения на предходната серия. Лесно е да намерите сушилня, която да пасне на Вашата пералня AEG по отношение на технологии и дизайн.