Свързаност
Свързаност

Добре дошли в интелигентния дом на AEG

С гамата от свързани уреди, ние от AEG се фокусираме върху създаването на уникални изживявания за нашите клиенти, независимо дали Ви предлагаме вкусни рецепти и насоки, за да изведете готвенето си на следващо ниво, или съвети и персонализирани грижи, за да запазите дрехите си като нови за по-дълго време. По този начин имате повече контрол у дома или когато сте навън, с възможност за наблюдение и управление от разстояние, гласови команди, изображения и още много екстри с Вашето свързано AEG изживяване.

Мъж показва на жена фурна на таблет

ИНТЕЛИГЕНТЕН СВЪРЗАН ДОМ

Интелигентните уреди подобряват изживяването и удобството в ежедневните Ви задачи. Резултатът е по-свеж, по-чист и по-вкусен – с по-малко усилия.

Открийте нашите свързани уреди - за по-интелигентен дом без усилия.

Кухня

Насладете се на по-вкусна храна, като извлечете максимума от своите уреди с приложението My AEG. Разширете кулинарните си хоризонти с парната си  фурна. Освен това лесно регистрирайте уредите си, намерете персонализирана информация и услуги, свържете се с AEG, изтеглете ръководства и други полезни документи.

Пране

Насладете се на персонализирана грижа, като свържете уредите си за грижа за дрехите към приложението My AEG Care. Използвайте експертизата на AEG отвсякъде. Задайте персонализирани програми от разстояние, получете препоръки за цикли за дрехите Ви и получавайте известия, когато прането Ви е готово. Грижа за прането е на една ръка разстояние.

Интелигентни решения с нашето умно кухненско изживяване

Получете максимума от преживяването у дома като свържете уредите си AEG. Интелигентните ни продукти правят ежедневните Ви задачи по-лесни и приятни.

Управлявайте уреда си от разстояние, вижте различните ни партньори, сред които Assistant, Innit и Smarter и получете персонализирано съдействие – всичко това с приложението My AEG Kitchen.

Пътешествие в интелигентната кухня

Когато изберете AEG, Вие купувате повече от просто уред. Иновативните функции в приложението Ви помагат да постигнете страхотен вкус и Ви помагат да овладеете и да се наслаждавате на процесите в кухнята.

Бъдете вдъхновени и приготвяйте съвършени ястия, като намерите рецепти и разширите своя готварски репертоар чрез нашите предложения. Можете да свържете своя интелигентен кухненски уред с приложението Innit и да използвате гласовия контрол на Google Assistant, когато ръцете Ви са мръсни например, за да управлявате уреда си.

Планирайте и консервирайте с Smarter FridgeCam - винаги ще знаете с какво разполагате, както и ако нещата се объркат. Слагаме край на догадките и намаляваме хранителните отпадъци.

Приложение My AEG Kitchen

За да си осигурите спокойствие, притежавайки уред AEG, изтеглете приложението My AEG Kitchen. Тук ще намерите удобни потребителски ръководства, които улесняват процеса на включване и регистрация на продукта. Приложението работи и като разширение на уред Ви, като помагайки Ви при управлението и наблюдението от разстояние, както и при с подреждане любимите ви рецепти.

Насладете се на цялостно изживяване с Вашия интелигентен кухненски уред.

ИЗТЕГЛЕТЕ ПРИЛОЖЕНИЕТО MY AEG KITCHEN

Управление на уреда Ви с гласова команда

Насладете се на Hands-Free управление на уреда Ви AEG с Google Assistant.

Извлечете максимума от уреда си, като го свържете с партньорските ни приложения

Открийте готварско изживяване без усилие, което е възможно заедно с доверените ни партньори.

Приложение MY AEG CARE

Насладете се на персонализирана грижа, като свържете уредите си за грижа за дрехите към приложението My AEG Care. Използвайте експертизата на AEG отвсякъде. Задайте персонализирани програми от разстояние, получете препоръки за цикли на пране за дрехите Ви и получавайте известия, когато прането Ви е готово. Грижа за прането Ви на една ръка разстояние.

ИЗТЕГЛЕТЕ ПРИЛОЖЕНИЕТО MY AEG CARE

СЪВЕТНИК В ГРИЖАТА ЗА ДРЕХИТЕ

Care Advisor е съветник в грижата за дрехите, който препоръчва оптимални програми за всяка дреха, дори за деликатни дрехи като вълна и коприна. Въведете типа тъкан, цвета и нивото на замърсяване и приложението ще персонализира програмата. След това комуникира с уреда, за да стартира програмата. Осигуряване на индивидуална грижа за изключителни резултати.

AUTODOSE

Насладете се на прецизното дозиране на препарата с AutoDose и приложението My AEG Care. Персонализирайте настройките, превключвайте между автоматично и ръчно дозиране и получавайте известия за презареждане, когато препаратът е на изчерпване. Осигуряване на пълно удобство при пране. Преосмисляме какво означава грижата за дрехите.

Насладете се на hands-free управление на Вашия уред AEG с „Ok Google“.

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ

УПРАВЛЕНИЕ ОТ РАЗСТОЯНИЕ

Управлявайте уредите си за грижа за дрехите от всяко място с функцията за контрол от разстояние на приложението My AEG Care. Неговата облачна свързаност означава, че можете да избирате програми, да получавате известия, да задавате начални часове и да проверявате напредъка на изпирането. Всичко през смартфона Ви.

Често задавани въпроси

Имате въпроси относно приложението My AEG Care, нашите свързани уреди или имате нужда от съдействие, за да настроите свързаността във Вашата WiFi мрежа? Проверете Често задаваните въпроси за отговори. Искате да започнете да използвате приложението My AEG Care и свързаните Ви уреди? Изтеглете бързото ни ръководство и се свържете.

Изисквания

  • Apple: телефон или таблет. Минимум iOS 10.0 или по-нова версия
  • Android: Телефон или таблет: Минимум Android 7 или по-нова версия
  • Wi-Fi: 802.11 b/g/n @ 2.4GHz с WEP, WPA или WPA2 AES/TKIP с интернет връзка.
  • Уверете се, че силата на сигнала е достатъчно силна на мястото, където ще бъде инсталиран уредът.
  • В случай, че това е далеч от Wi-Fi рутера, може да е необходим разширител на обхват.