Свързаност

Свързаност

Добре дошли в интелигентния дом на AEG

С гамата от свързани уреди, ние от AEG се фокусираме върху създаването на уникални изживявания за нашите клиенти, независимо дали Ви предлагаме вкусни рецепти и насоки, за да изведете готвенето си на следващо ниво, или съвети и персонализирани грижи, за да запазите дрехите си като нови за по-дълго време. По този начин имате повече контрол у дома или когато сте навън, с възможност за наблюдение и управление от разстояние, гласови команди, изображения и още много екстри с Вашето свързано AEG изживяване.

Интелигентен свързан дом

Свързаните уреди подобряват изживяването и удобството при изпълнение на ежедневните ви задачи. Резултатът е по-свеж, по-чист и по-вкусен - с по-малко усилия. AEG работи с големи световни компании като Google, за да осигури лесно и безпроблемно свързване. Открийте нашите свързани уреди - за един  по-интелигентен дом без усилие.

Категории

Кухня

Подобрете работата си в кухнята и извлечете повече от своите уреди AEG, като ги свържете с приложението AEG. Насладете се на функциите за дистанционно управление на фурна и плотове, съдомиялни машини и хладилници/фризери. Свържете се и изведете кухнята си на следващото ниво.

Пране

Насладете се на персонализирана грижа, като свържете пералните уреди с приложението AEG. И използвайте експертизата на AEG отвсякъде. Задайте персонализирани програми от разстояние, получете препоръки за програмите за дрехите си и получавайте известия, когато прането ви е готово. Персонализирана грижа за прането на една ръка разстояние.


The AEG app on phone

ИНТЕЛИГЕНТНО СВЪРЗАНО КУХНЕНСКО ИЗЖИВЯВАНЕ

Подобрете работата си в кухнята и извлечете повече от своите уреди, като ги свържете с приложението AEG. Насладете се на функциите за дистанционно управление на фурна и плотове, съдомиялни машини и хладилници/фризери. Свържете се и изведете кухнята си на следващото ниво.

Изтеглете от App Store ›
Изтеглете от Google Play ›

Интелигентно свързани фурни

THE AEG APP ЗА ФУРНИ

Поемете пълен контрол над готвенето с приложението AEG. Можете да използвате гласов контрол или да зададете температурата и времето на фурната от разстояние, да получите помощ при готвене с програмите CamCook® и Assisted Cooking или да съберете всичките си любими рецепти на едно място.

Интелигентно свързани готварски плотове

THE AEG APP ЗА ГОТВАРСКИ ПЛОТОВЕПостигнете професионални резултати в кухнята и гответе уверено, като изтеглите приложението AEG. Контролирайте абсорбатора на плота си, получавайте известия, когато е време да смените филтъра, или получавайте съвети за пестене на енергия - всичко това чрез приложението.

Интелигентно свързани съдомиялни машини

THE AEG APPОткрийте по-отговорния начин за използване на съдомиялната машина. Приложението ви помага да вземате интелигентни решения, за да пестите енергия и вода. И стартирайте правилната програма в зависимост от зареждането, времето и нивото на замърсяване. Ще получавате и съвети за поддръжка, за да запазите машината си в най-добрата ѝ форма.

Интелигентно свързани хладилници и фризери

THE AEG APPСвържете своите хладилници и фризери и се насладете на удобството да контролирате дистанционно температурата на хладилника и фризера си. Ще получавате и известия за необходима поддръжка или ако вратата е останала отворена, което ще ви помогне да намалите количеството изхвърлена храна.

Уреди с интелигентно свързване

Започнете сега

Свържете устройството с телефона си, за да можете да го управлявате удобно чрез приложението AEG. Ако продуктът ви има QR код, просто го сканирайте и следвайте инструкциите. Ако не можете да намерите QR код, изтеглете приложението AEG от App Store или Google Play.

Гласово управление на Вашите уреди

Насладете се на свободни ръце за управление на вашия уред AEG с Google Assistant.

Възползвайте се максимално от уреда си, като го свържете с нашите партньори

Открийте готвенето без усилия, възможно заедно с нашите доверени партньори.

* Google, Google Home и Nest Audio са търговски марки на Google LLC. Nest Audio изисква Wi-Fi, близък електрически контакт, акаунт в Google и съвместимо мобилно устройство. Минималните изисквания за операционна система са налични на адрес g.co/home/req.

ГРИЖА ЗА ПРАНЕТО НА СЛЕДВАЩО НИВО САМО С ЕДНО НАТИСКАНЕ

Свържете уредите си с приложението на AEG за безпроблемно и интелигентно пране. Персонализирайте настройките, задавайте персонализирани програми от разстояние и изпращайте инструкции към уреда, за да го адаптирате към вашите нужди и навици. Всичко това чрез вашия смартфон.

Изтеглете от App Store ›

Изтеглете от Google Play ›

ПЕРАЛНЯ, СЪОБРАЗЕНА С ВАС

SMART ADVISORSmart Advisor работи чрез приложението на AEG, за да ви дава полезни предложения въз основа на рутинното ви пране. Машината се учи от вашите навици, изпраща ви съвети за най-добри резултати при пране и ви позволява да актуализирате настройките си само с едно докосване!

ЛЕСЕН ИЗБОР ЗА ПЕРСОНАЛИЗИРАНА ГРИЖА

ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ

Иновативната персонализация ви позволява да конфигурирате до три предпочитани програми на контролния панел на уреда. Можете да избирате между широка гама от специализирани цикли или просто лесно да ги настроите според нуждите си. Всичко това чрез вашия смартфон.

ПОЛУЧАВАТЕ БЕЗПРОБЛЕМНО ИЗПИРАНЕ И СУШЕНЕ

SYNCDRYПросто задайте програмата за пране, а SyncDry автоматично ще избере правилната програма за сушене и ще зададе времето за работа на пералнята и сушилнята. Когато прането приключи, просто прехвърлете дрехите в сушилнята и стартирайте.

УПРАВЛЯВАЙТЕ УРЕДА САМО С ГЛАСА СИ

ГЛАСОВИ КОМАНДИ

По-гладко пране само с няколко думи. С приложението AEG и Google можете да управлявате уредите си само с гласови команди. Независимо дали искате да стартирате, спрете, паузирате или да настроите температурата, просто кажете "OK Google", за да започнете.

Започнете сега

Свържете устройството с телефона си, за да можете да го управлявате удобно чрез приложението AEG. Ако продуктът ви има QR код, просто го сканирайте и следвайте инструкциите. Ако не можете да намерите QR код, изтеглете приложението AEG от App Store или Google Play . Щракнете върху връзката по-долу за подробни инструкции за свързване.

Изтеглете приложението на AEG

* Google, Google Home и Nest Audio са търговски марки на Google LLC. Nest Audio изисква Wi-Fi, близък електрически контакт, акаунт в Google и съвместимо мобилно устройство. Минималните изисквания за операционна система са налични на адрес g.co/home/req