Изберете пералня със сушилня

Дори и да не разполагате с място за два уреда, не е нужно да правите компромис. Нашите перални със сушилни почистват и изсушават дрехите Ви със същите усъвършенствани технологични решения като отделните модели. Дори дрехите с деликатни материи се изпират и сушат нежно. Комбинираните ни уреди работят при ниски температури, така че предпазват дрехите Ви в перфектна форма за дълго време.

Прочетете повече

Нашите най-енергийно ефективни модели

Перални със сушилни AEG EcoLine бяха избрани въз основа на тяхната изключителна енергийна ефективност. При програма с пара те използват до 96% по-малко вода и могат да намалят консумацията на енергия с до 55%* в цикъла на сушене благодарение на технологията с термопомпа, която позволява сушенето дори на най-деликатните тъкани, като вълна, копринени или пухени якета**.

Измийте, изсушете, съхранете. Всичко в едно.

С пералните със сушилня AEG можете да удължите живота на дрехите и да пестите ресурси при всяка употреба - спестете до 96% вода с функция за пара,¹ премахнете напълно петната при 30°C и изсушете дори най-деликатните си дрехи, като спестите до 55% енергия при сушене с технологията на термопомпата.²


 • Близък план на розов пуловер.
  Спестете енергия по време на сушене

  Технологията на термопомпата намалява потреблението на енергия с до 55%³, като същевременно предпазва дрехите от ненужна топлина, помагайки на тъканите да издържат по-дълго. 


 • Бяла риза на сив фон.
  ИЗПОЛЗВАЙТЕ 96% ПО-МАЛКО ВОДА⁴ С ПРОГРАМА С ПАРА

  Програмата с пара използва 96% по-малко вода⁴ и е по-щадяща от изпиране, като помага на дрехите да изглеждат по-добре за по-дълго време.


 • Жена стои до перална машина.
  AUTODOSE ИЗПОЛЗВА ДО 60% ПО-МАЛКО ПЕРИЛЕН ПРЕПАРАТ⁵

  AutoDose използва сензори, за да изчисли точното количество перилен препарат и омекотител, като автоматично използва само необходимото количество за всяко пране.

   

¹Вътрешен тест с зареждане от 1 кг на програмата за пара спрямо програмата за деликатни дрехи.
²Въз основа на вътрешни тестове, сравняващи потреблението на енергия на термопомпа и традиционна кондензационна пералня със сушилня във фазата на сушене при използване на пълния цикъл Eco 40-60 при максимално натоварване (6 kg памук IEC)
³Въз основа на вътрешни тестове, сравняващи потреблението на енергия на термопомпа и традиционна кондензационна пералня със сушилня на фазата на сушене при използване на пълния цикъл Eco 40-60 при максимално натоварване (6 kg памук IEC).
⁴Вътрешен тест с 1 кг зареждане на програмата Steam спрямо програмата Delicates.
⁵Съгласно вътрешен метод за изпитване на количеството перилен препарат, използвано за зареждане с 2 kg с AutoDose спрямо средна ръчна доза.

Най-важните функции при различните серии

Благодарение на уникалната технология с термопомпа, пералните със сушилня машини AbsoluteCare® 9000 сушат дрехите на половина по-ниски градуси.
 • AbsoluteCare®
 • SensiDry®
 • ProSteam®/Steam Refresh
 • PreciseLoad/PreciseLoad+
 • Управление от смартфон*
PowerCare по уникален начин смесва перилния препарат с водата, за да достигнат до всяко влакно на тъканта. Дрехите ще бъдат идеално чисти.
 • PowerCare/PowerClean
 • ProSteam®/Steam Refresh
 • SpecialCare Wash-to-Dry
 • PreciseLoad/PreciseLoad+
 • Управление от смартфон*
Пералнята със сушилня ProSteam® 7000 е 3 в 1 уред, който опростява процеса в грижата за дрехите с програми за пране, сушене и освежаване.
 • ProSteam®/Steam Refresh
 • SpecialCare Wash-to-Dry
 • PreciseLoad
 • Управление от смартфон*
Пералните със сушилня от серия 6000 предлагат цялостно решение в грижата за дрехите, дори за почистване на вълна и други деликатни материи.
 • Wash-to-dry
 • ProSense®

Защитете дрехите си с AutoDose

С технологията AutoDose (автоматично дозиране на перилния препарат) няма повече нужда от предположения. Прецизните сензори на пералнята изчисляват колко перилен препарат и омекотител са необходими за изпиране на даден товар и машината автоматично дозира точното количество перилен препарат в барабана. Можете да намалите количеството използван перилен препарат с до 60%* — по-удобно пране, по-дълготрайни дрехи.

UniversalDose – уникално дозиращо чекмедже с отделение и за капсули

Уникалното дозиращо чекмедже на пералните UniversalDose има с отделение и за капсули. Насочените водни струи омекотяват и след това пробиват обвивката на капсулата и напълно разтварят перилния препарат, докато все още е в чекмеджето. Така че се активира 60% по-бързо, отколкото в барабана. Почистването на петна е много по-ефективно при ниска температура и бързи 1-часови програми.**

*Въз основа на вътрешен тест, измерване на количеството перилен препарат при пране на пране от 2 кг, с AutodDose или ръчно дозиране на перилен препарат.
**Въз основа на вътрешен тест, пране при 30°C, 1-часова програма за памук; капсула в чекмеджето UniversalDose или капсула в барабана.

Искате ли да научите повече за нашите перални със сушилни?

Пералните ни със сушилня са разделени на серии, така че лесно да се ориентирате какви предимства предлага всеки модел. Всяка следваща серия се грижи за дрехите на по-високо ниво, като същевременно разполага с технологичните решения на предходната серия.