Информация за продукта

Пералнята със сушилня AEG Серия 6000 предоставя цялостно решение за Вашето пране, дори и за вълнени и деликатни материи. Режим с един цикъл може да се приложи към пет различни програми, позволявайки автоматично преминаване от пране към сушене. Гарантирана нежна грижа с по-малко стъпки.

Предимства

Пране и сушене с по-малко стъпки. Без ръчно сортиране и други усилия.

Изперете и изсушете дрехите си, включително деликатни и вълнени материи, без да е необходимо ръчно да ги местите от една машина в друга. Режим с един цикъл може да се приложи към пет програми с натискане само на един бутон. За лесна и цялостна грижа.

ProSense автоматично претегля всяко зареждане за персонализирани цикли.

ProSense автоматично задава настройките на уреда спрямо теглото на зареденото в барабана пране, осигурявайки оптимална грижа. Адаптираните цикли могат да спестят 30% енергия при пране и сушене при по-малко зареждане.

Надеждно, ефективно и тихо изпиране с инверторния мотор.

Инверторният мотор осигурява надеждна и ефективна работа. Неговият магнитен дизайн позволява тихо, безконтактно въртене на барабана в сравнение с други модели, използващи четки. По този начин се намалява консумацията на енергия и шума.

Освежете тъканите и намалете гънките с програмата с естествена пара.

Намалете гънките и освежете тъканите със силата на естествената пара. 25-минутната програма не само помага за отпускането на влакната на любимите Ви дрехи, но също така намалява необходимостта от усилено гладене. Може дори да се използва и за пране на леко замърсени дрехи.

AEG - Пералня със сушилня - L6WNJ68W

Два кратки, ефективни цикъла за пране или сушене на по-малки товари.

Налични са две бързи програми, които позволяват ефективно пране, дори когато времето не е на Ваша страна. Изберете 20-минутен цикъл за товар до 3кг. или едночасовият цикъл NonStop, предоставящ цялостна бърза грижа за зареждане до 1кг.

Аксесоари

Помощ

Знаете ли, че можете да разрешите по-дребни проблеми без да запазвате услуга? Потърсете за вашия проблем по-долу, за да започнете.

Притежаваш ли вече този продукт?

Регистрирай продуктите си на MyAEG и открий всичко, което търсиш, на едно място.

  • Безпроблемно обслужване и поддръжка
  • Лесен достъп до ръководства за употреба и документация
  • Специални оферти и отстъпки
Присъедини се към MyAEG Поддръжка
Man folding towels