Информация за продукта

Пералнята със сушилня 9000 AbsoluteCare® суши тъканите на двойно по-ниска температура* благодарение на уникалната си технология с термопомпа. Персонализирани движения на барабана перат и сушат вълна, връхни дрехи и дори гарантират запазване на формата на деликатните копринени тъкани.
*Въз основа на вътрешни тестове, сравняващи максималната температура на въздуха на входа на барабана на термопомпата и традиционната кондензационна пералня със сушилня **В сравнение със сушенето на открито

Предимства

SENSIDRY®. НИСКОТЕМПЕРАТУРНО СУШЕНЕ. НАМАЛЕНО ПОТРЕБЛЕНИЕ НА ЕНЕРГИЯ С ДО 55%***

SensiDry® използва технология с термопомпа, за да изсушава дрехите при двойно по-ниска температура.* Тази технология намалява потреблението на енергия с до 55%***, като същевременно предпазва текстилните изделия от ненужна топлина и така удължава живота на тъканите.

*Въз основа на вътрешни тестове за максимална температура на въздуха на входа на барабана на термопомпата и традиционната кондензационна пералня със сушилня ***Въз основа на вътрешни тестове за потреблението на енергия на термопомпата и традиционната кондензационна пералня със сушилня във фаза на сушене при пълния цикъл Eco 40-60 при макс. натоварване (6кг IEC памук).

ОСВЕЖЕНИ ДРЕХИ*, ПО-МАЛКО ГЪНКИ СЪС STEAM REFRESH

Steam Refresh неутрализира миризмите* и намалява гънките на дрехите включително на деликатните само за 25 минути, всичко това без пране. И ако искате допълнителна свежест, просто добавете от нашия аромат за пара, за ухание като след пране.

*Външен тест показва неутрализиране на миризмата от цигарен дим с програма Steam Refresh.

С MY AEG CARE СЕ СВЪРЗВАТЕ, УПРАВЛЯВАТЕ И ЗАВЪРШВАТЕ ПРАНЕТО СИ С ЛЕКОТА

Дистанционно настройвате персонализирани програми, виждате препоръки за програмите за Вашите дрехи и получавате известия, когато прането е готово. Персонална грижа за прането на върха на пръстите Ви.

PRECISELOAD+ СЪС СЕНЗОР ЗА ТЕГЛО ВИ ДАВА МОМЕНТАЛНА ОБРАТНА ВРЪЗКА, ЗА ДА ПЕСТИТЕ ВОДА И ЕНЕРГИЯ

Сензорите за тегло на PreciseLoad+ осигуряват мигновена обратна връзка, за да знаете дали е заредено точното количество пране, което помага да оптимизирате обема пране и количеството перилен препарат. След това машината автоматично адаптира времето и потреблението на енергия и вода към обема пране.

ОТ СУХИ ДО ЧИСТИ И СУХИ САМО ЗА 3 ЧАСА

Програмата NonStop 3h/3kg се справя безпроблемно с пране и сушене на 3 кг. пране. Дрехите, които сте облекли сутринта, могат да бъдат изпрани и изсушени дори за обличане вечерта - това е част от нашето решение за цялостна грижа.

Аксесоари

Помощ

Знаете ли, че можете да разрешите по-дребни проблеми без да запазвате услуга? Потърсете за вашия проблем по-долу, за да започнете.

Притежаваш ли вече този продукт?

Регистрирай продуктите си на MyAEG и открий всичко, което търсиш, на едно място.

  • Безпроблемно обслужване и поддръжка
  • Лесен достъп до ръководства за употреба и документация
  • Специални оферти и отстъпки
Присъедини се към MyAEG Поддръжка
Man folding towels