Оценете уреда си

Наслаждавате ли се на удобството и функционалностите на новите Ви уреди AEG? Отделете няколко минути, за да напишете и публикувате ревю за уреда си. Така ще помогнете на други клиенти да се ориентират, както и на нас непрекъснато да подобряваме качеството на уредите и услугите си. Открийте уреда чрез продуктовия му номер (PNC), оценето го и напишете коментар.

  • {{ errorText }}

Благодарим Ви за Вашия коментар.

Вие първи ще бъдете информирани, когато Вашият коментар е публикуван. (Очаквайте имейл за потвърждение до 72 часа.)

Отговарят ли характеристиките и функционалността на уреда на Вашите очаквания?

Какво мислите за външния вид на Вашия уред?

Как бихте оценили качеството на Вашия продукт?

{{ props.errorNickname }}

Това ще се появи заедно с Вашия коментар

Нуждаем се от Вашия имейл адрес за да потвърдим коментара Ви.

{{ props.errorEmoji }}

Вие трябва да се съгласите с условията.

Присъединете се към MyAEG и като награда ще получите най-добрите ни оферти

Оптимална обратна връзка

Ние обобщаваме отзивите за продукти с подобен набор от функции. Всички обобщени оценки се отнасят за продукти, които са сравними по функция и производителност и се различават само по външни характеристики като размери или цвят. По този начин гарантираме максимална обратна връзка към клиентите ни.

Честно и прозрачно

Ние представяме ревютата на уредите честно и прозрачно. Отзивите за продуктите се пишат изключително и само от нашите клиенти и не се променят от нас. Отзивите не се филтрират или променят.

Колкото по-лично мнение напишете, толкова повече ще помогнете на други да направят избор. Независимо дали става въпрос за използваемостта на уреда, външния му вид, специалните функции, технологии или опита Ви натрупан по време на употреба.

Моля, оценете продукта, а не търговеца или опита си по време на покупката.

Свържете се с нас

Центърът за обслужване на клиенти очаква обажданията Ви от понеделник до петък, от 08:30 до 17:30 ч. Можете също да ни изпратите имейл, като натиснете върху връзката по-долу. Очакваме да се свържете с нас, ако имате въпроси относно уреда си.