5 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ 

Регистрация на гаранцията

За вашето спокойствие

Погрижете се за Вашия комфорт и спокойствие! Регистрирайте уредите си и получете още 3 допълнителни години пълна гаранция към стандартните 2, които текат от момента на закупуване. 
Участващите магазини в кампанията са Технополис, Техномаркет, Зора, Техмарт, Техномикс, ЛибраГруп, Електросаунд. 

Уредите AEG, предмет на удължената гаранция са едра бяла техника, както следва - свободностоящи и уреди за вграждане, прахосмукачки (контейнерни и безкабелни), малки електроуреди и уреди за здравословно готвене. 

Регистрирайте допълнителната гаранция


Вземете допълнителни 3 години гаранция към задължителния 2-годишен гаранционен срок за всеки Ваш нов уред, закупен в периода 1 февруари - 31 декември 2024 г., като го регистрирате до 30 календарни дни след покупката. За да направите успешно регистрацията, моля, запознайте се с пълните условия на кампанията.

При невъзможност за боравене с онлайн регистрационната форма, моля да ни изпратите копие от попълнена последна страница на Вашата гаранционна карта (попълнени полета за адрес, модел, сериен номер и продуктов код), заедно с копие от доказателство за покупка (касов бон или друг финансов документ, с информация за дата и закупен артикул) на адрес София 1000, пощенска кутия 580. Задължително е да посочите и телефон за връзка и/или имейл за контакт, за по-бърза комуникация. За документи, изпратени по пощата важи датата на пощенското клеймо. При възникнали въпроси или затруднения, можете да се обадите на нашия център за обслужване на клиенти на безплатен номер 0800 46 019 от цялата страна или да ни пишете на е-мейл: aegservice@balkanstore.bg

Прочетете повече