Планирайте перфектната кухня за Вас

Нова кухня без компромиси

Иновативни уреди с отличен дизайн за новата Ви кухня

Независимо дали планирате да преустроите кухнята си или да изградите нова, в основата на проектирането ѝ са Вашите приоритети! Уредите AEG съчетават иновативни кухненски технологии с чистотата и минимализма на емблематичния немски дизайн. Резултатът е кухня, която изглежда и функционира спрямо предпочитанията Ви!

Проектиране на кухнята: Научете повече за най-новите уреди

Позволете на AEG да Ви помогне  да изберете най-подходящия уред за Вашата кухня-мечта,. Съвременните кухни са сърцето на дома - готвенето е без усилия, а близките споделят вкусно приготвената храна. Открийте повече за най-новите уреди в някой от търговските представители на AEG.

Как да проектирате своята мечтана кухня

 1. Изберете удобен за Вас търговски представител
 2. Планирайте пространството
 3. Изберете своя дизайн
 4. Изберете подходящи уреди

Кухненски уреди за максимална устойчивост

Екологичният дизайн на кухнята започва с устойчиви кухненски уреди. Съдомиялните машини AEG Ви позволяват да изберете по-бавен и по-енергийно ефективен цикъл. Паровите фурни затоплят храната с по-малко енергия, като запазват вкуса, текстурата, аромата и хранителните ѝ вещества. Хладилниците с отделения са проектирани така, че да запазват свежестта на плодовете и зеленчуците за по-дълго.

 • Открита съдомиялна машина в кухня AEG
  Съдомиялни машини

  Безупречно чисти съдове за един час или по-бавен цикъл, който използва ресурсите по-ефективно. Функцията QuickSelect Ви дава възможност за пълен контрол.

 • Фурни в кухнята на AEG
  Фурни

  Изпечете с пара за максимален вкус и перфектна текстура, като същевременно запазите полезните хранителни вещества.

 • Отворени хладилник и фризер в кухнята AEG
  Хладилник с фризер

  Променлива влажност на въздуха, която се регулира автоматично. Запазете плодовете и зеленчуците в най-добрата им форма за по-дълго време.

Ефективност на островния абсорбатор

Когато преустройвате кухнята си, островът може да Ви помогне да оптимизирате пространството и функционалността й. Така ще имате повече място за съхранение и подготовка. Насладете се на ползотворно прекарано време със семейство и приятели, докато приготвяте любимите рецепти, без да се чувствате изолирани. Осигурете допълнително място за събиране в трапезарията, което се почиства лесно и удобно. Посетете търговските представители на AEG и открийте уреди, които да направят кухненския Ви остров удобен и ефективен.

Посетете нашите дистрибутори и открийте перфектната за вас кухня

При нашите търговки представители можете да разгледате отблизо и да изпробвате нашите домакински уреди. С помощта на професионални консултанти можете да изберете уредите, които отговарят на Вашия вкус.

Вашата страст. Вашата визия. Вашата представа за съвършенство.

Изразете Вашата уникална визия и представа за съвършенство чрез новата си кухня AEG, както по отношение на дизайна, така и на функционалността. Всички дизайнерски линии на AEG имат стилен и изчистен дизайн, в унисон с Вашата страст към съвършенство с иновативни кухненски технологии. Сега можете да постигнете безупречен вкус всеки път!

Матово черно

Модерното, иновативно покритие на колекцията AEG Matt Black е в крак с актуалните тенденции в света на интериорния дизайн. Постигнете елегантност в своята кухня с Matt Black. Устойчива на отпечатъци от пръсти, приятната на допир повърхност Ви приканва да реализирате кулинарните си шедьоври. Запознайте се с гамата Matt Black при най-близкия за Вас търговски представител на AEG.

Чисто черно

Черното е новата неръждаема стомана. В колекцията Pure Black Design първокласното черно стъкло се съчетава с елегантно и изискано покритие от тъмночервен метал. Всичко това е обгърнато от минималистичен немски дизайн без излишни детайли. Подгответе кулинарната сцена за най-виртуозните си изпълнения!

Съобразете дизайна си с устойчиви уреди

EcoLine: Устойчивост в кухнята

Устойчивият начин на живот започва от кухнята - най-енергоемкото място в дома ви.Знаете ли, че 85%* от въздействието на домакинските уреди върху околната среда се проявява по време на експлоатацията им? Гамата AEG EcoLine Ви помага да  уреди с изключителна ефективност и мощност. Научете повече за серията уреди EcoLine и дългосрочните устойчиви решения в партньорските магазини на AEG.

Възползвайте се максимално от пространството си

Направете така, че малката кухня да работи във Ваша полза. Разполагайте с повече уреди на една ръка разстояние! Създайте възможност за по-ефективно почистване. Използвайте кухненски остров или полуостров, за да осигурите допълнително места за сядане. Изберете някой от нашите дистрибутори и научете повече за функционалния дизайн на кухнята.

Модерен дизайн и иновативни уреди в кухнята

За да превърнете перфектната кухня в реалност, трябва да комбинирате много елементи. В шоурума на AEG експертите ще демонстрират иновативни технологии за уреди, разработени за да подкрепят начина, по който готвите. Също така, ще видите от първа ръка различни дизайнерски серии. Изберете между различни материали, цветове и размери, за да създадете кухнята, която винаги сте искали!

Фурната SteamPro за перфектен вкус и текстура

Пренесете готвенето си на следващо ниво на съвършенство с фурната SteamPro 9000. Програмите SteamPro автоматично определят оптималното ниво на пара от 25% до 100%. Идеална за печене на хляб, пържене, приготвяне на риба и зеленчуци на пара или дори за готвене по метода sous vide. Насладете се на вкус и текстура, както никога досега - без значение какво е в менюто. Научете повече за последните кухненски иновации в търговските представители на AEG.

 • Пиле на грил на готварски плот 9000 Sensepro
  Автоматизирана прецизност в кухненския плот

  Прекратете термичната обработка на Вашата храна в точния момент! Безкабелният сензор на готварския плот 9000 SensePro® показва температура във вътрешността на храната. Също така, може да обедините две зони за готвене - идеално за планча или грил.

 • Automatic handsfree hood
  Автоматични абсорбатори с функция за свободни ръце

  Поддържайте свежа атмосферата в кухнята! Абсорбаторите AEG автоматично регулират скоростта на вентилатора, за да увеличат максимално извличането на миризмите и изпаренията. Вече може да се отдадете на кулинарните си творения, без да се налага да контролирате вентилацията!

 • Built-in dishwasher
  Премиум качество на пантите

  Плъзгащите се панти с премиум качество ви позволяват да използвате тежки материали като камък за вратата на вашата вградена съдомиялна машина. Пантите са достатъчно здрави дори за панели с двойна дебелина или по-широки вратички.

 • MultiChill fridge freezer
  Проектирайте собствено решение за съхранение

  Усъвършенстваният хладилник с фризер MultiChill 0° C включва специално чекмедже с независим контрол на температурата. Получавате пълна гъвкавост и максимална защита за вашите съставки.

Следете и контролирайте готвенето си, дори от разстояние

Със свързаните уреди и приложението My AEG можете да наблюдавате и управлявате уредите си, където и да се намирате. Приложението, също така, Ви дава съвети за устойчивост, рецепти и експертни насоки. То дори Ви казва дали вратата на хладилника е оставена отворена.

Интелигентно свързани фурни

Помислете дали да не включите интелигентно свързана парова фурна в следващия си проект за дизайн на Вашата кухня. Приложението My AEG Ви позволява да наблюдавате и контролирате процеса на готвене, където и да се намирате. А с фурната SteamBoost може дори да добавяте пара за по-хрупкави печива и по-здравословни и ароматни ястия.

Вдъхновение за кухнята - модерен дизайн на кухнята

Модернизмът на емблематичния немски дизайн поддържа уредите AEG в синхрон със съвременните тенденции за кухненски интериор. Съчетайте минималистичната чистота с модерни или декоративни шкафове. Създайте динамичен интериор в стил "Фермерска къща" или "Френска провинция". Оставете AEG да Ви помогне да изберете дизайна, който най-много отговаря на Вашите идеи.

Изберете перфектният партньор за Вашата перфектна кухня

Проектирането на кухня включва множество компоненти - дизайн и функция на уредите, свързаност, ергономичност, материали, цветове, работни зони. Как изглежда една ефективна последователност на готвене - от съхранението на съставките до приготвянето на ястията и поднасянето им? Партньорите на AEG ще ви покажат как да превърнете кухнята си в перфектната "сцена" за следващото ви кулинарно представяне.

Партньорите на AEG

Представете Вашите планове за желаната кухня на професионалните консултанти в дистрибуторите на AEG. Те ще разберат идеите Ви и ще Ви помогнат да ги реализирате с най-добрите продукти и алтернативи за проектиране на кухни, отговарящи на Вашите цели.

Намерете търговски представител близо до вас

Възползвайте се от предпочитаната мрежа от търговци, когато подготвяте проекта за новата си кухня. Посетете дистрибутор на AEG и получете изключително обслужване и достъп до ексклузивни оферти.