Открийте

Сушилни

Ефективност в изсушаването. С грижа и прецизност

Уникалната 3DScan технология отчита влажността на товара. По интелигентен начин настройва времето за работа предоставяйки ненадмината защита на тъканите. Запазва се дори високата топлоизолация в пухените якета, за разлика от сушенето на въздух. Можете да разчитате, че любимите ви дрехи ще бъдат изсушени с оптимална грижа.

Вижте серия 9000

Осмелете се да сушите целия си гардероб

Пухените якета запазват външния си вид и до 30% по-добра топлоизолация в сравнение със сушенето на въздух.

Вижте серия 9000
Серия 8000

Нашите сушилни от серия 8000 притежават най-голямата вместимост на линията AEG и са способни да издържат до 9 кг дрехи

Серията сушилни AEG 8000 Series

Закрила за вълнените плетива

Осмелете се да сушите и дрехите, които никога не сте поставяли в сушилня, със серията AEG 8000 – дори и най-мекия вълнен пуловер. Нашите сушилни, одобрени от Woolmark, притежават уникалната AbsoluteCare® - cистема от сензори, която прецизно управлява движенията и температурата на сушене в барабана, в зависимост от вида на тъканите. Деликатните плетива с етикет „ръчно пране“ се позиционират срещу движенията на барабана, така че да имитират хоризонталното сушене. Пуловерите Ви запазват формата и мекотата си и не се свиват, имате нашата гаранция.

Освежете и подсилете

Подгответе връхната си дреха за всяко предизвикателство със системата AbsoluteCare® на AEG. Често сушилните са катастрофални за скъпи, високотехнологични материи, но нашият подход е различен. Серията 8000 включва новаторска програма за връхни дрехи с точно време и фин контрол на температурата, за да се възстанови защитата към вода на водоустойчивата мембрана на тъканите на връхните дрехи по-добре от изсушаването на въздух - за функционалност, на която можете да разчитате.

Толкова нежно, колкото естественото съхнене

Сушете без притеснения всички видове тъкани в гардероба си с нашата серия сушилни 8000 със системата AbsoluteCare®. Тя изсушава деликатните влакна с интелигентни движения на барабана и оптимална температура. Можете да сте сигурни, че дори 100-процентовите копринени дрехи ще запазят формата си и ще имат по-малко гънки, дори в сравнение с естественото хоризонтално изсушаване на въздух.

Изображение със сравнение между традиционна сушилня и технологията SensiDry. SensiDry има по-хладен и силен въздушен поток, който защитава дрехите ви.
Технологията SensiDry®

Защитете текстурите и намалете износването с безопасни и спестяващи енергия ниски температури.

Толкова добра, колкото когато е нова

Някои сушилни могат да увредят дрехите ви. Но не и нашите. Сушилните от серията AEG 7000 използват енергийно ефективната технология с термопомпа SensiDry®, за да изсушат дрехите внимателно при почти наполовина по-ниска температура от тази при конвенционални сушилни. Точни сензори следят програмата за сушене, за да гарантират, че дрехите ви никога не са подложени на излишна топлина. Това означава, че дрехите ви запазват текстурите, които имат, както в деня, в който сте ги купили, за по-дълго.

Вижте сушилня от серия 7000

Близък план на нежния барабан ProTex

Вградена защита

Защитата на дрехите е нещо повече от една функционалност за нас. Тя е част от дизайна на нашите сушилни. Серията AEG 6000 идва с барабан Protex soft, чийто специален дизайн усъвършенства въздушния поток към дрехите ви. Това гарантира, че те напускат сушилнята с намалено заплитане и намачквания. Това е вашият всекидневен пазител на качеството.

Нашите серии сушилни

Насладете се на увереността да сушите в сушилня дори на най-деликатните си дрехи с новата гама за сушене на AEG. Ние комбинирахме информация от потребители и наука, за да предоставим изживяване отвъд почистването. Революционно нов начин за грижа към дрехите, чрез защита на влакна, цветове и текстури.

Диаграма, показваща различията между сериите на AEG

Ниво на грижа за всяка потребност

 • Иконата на технологията ProSense®
  Спестява време, спестява електроенергия

  Технологията ProSense® при серията сушилни 6000 използва усъвършенствани сензори за влажност и температура, за да регулира времето за сушене и потреблението на енергия, независимо от зареждането на сушилнята.

  Вижте сушилня от серията AEG 6000

 • Иконата на технологията SensiDry®
  Безопасно сушене на по-ниски температури

  Серията 7000 комбинира всичките предимства относно време и енергия на технологията ProSense® с технологията SensiDry®, една интуитивна програма за сушене на дрехи, която използва адаптиращи се настройки за топлина.

  Вижте сушилня от серията AEG 7000

 • Иконата на системата AbsoluteCare®
  Безпрецедентна защита

  Серията 8000 притежава всички технологии на сериите 6000 и 7000, плюс нашата уникална система AbsoluteCare®. Пълна грижа, дори за коприна, вълна и връхни дрехи.

  Вижте сушилня от серията AEG 8000

Мъж, облечен със свежо изпрана риза

Гарантиране на качеството всеки ден

Многократното пране и сушене може да увреди влакната в дрехите, които обичате и носите всеки ден. Нашите сушилни от серията 6000 разполагат с технологията ProSense®, която използва усъвършенствани сензори за влажност и температура, за да регулира времето за сушене и консумацията на енергия, независимо дали става въпрос за една риза или за пълно зареждане. Това спестява време и енергия, любимите ви тоалети никога няма да бъдат пресушени и запазват своя вид и усещане при допир, цикъл след цикъл

Плъзгащият се рафт на AEG

Създайте допълнително пространство

Безопасно монтирайте вашата сушилня върху пералната машина без допълнителни приспособления и се насладете на допълнително пространство в пералното помещение със свързващата лайсна. Тя идва с плъзгащ се рафт за по-лесно зареждане, разтоварване и сгъване на току-що изпраните ви и изсушени дрехи.