AEG перални и сушилни с награди "Best Buy" и "Best in Test"

AEG перални и сушилни с награди "Best Buy" и "Best in Test"

 

AEG с награди "BEST BUY" и "BEST IN TEST"

Пералните и сушилните на AEG спечелиха наградите „Най-добър в теста“("Best in Test")  и „Най-добра покупка“ ("Best Buy")  от специализирани списания в Белгия, Италия, Германия, Холандия и Великобритания. 

Признато качество в цяла Европа

Гамите перални машини и сушилни на AEG бяха отличени от специализираните потребителски списания в цяла Европа заради забележителните си резултати. AEG предлага ново ниво на грижа за дрехите, дори за тези от фини тъкани като вълна и коприна и специализираните връхни дрехи.

Успехи в тестовете

Независими тестове от 2017 г. отличиха пералните и сушилните на AEG с наградите "Best Buy" („Най-добра покупка“ и "Best in Test"(„Най-добър в теста"). AEG бе отличена в Белгия(Test Achat), Италия (Altroconsumo), Холандия (Consumentengids), Испания (Ocu Compra), Великобритания (Which Magazine), Германия (Haushalt und Garten,Test/StiWa) и Португалия (Pro Teste).

ГАРАНЦИЯ ОТ WOOLMARK

Специалистът в грижата за вълнените материи Woolmark потвърждава най-високото качество на пералните и сушилните AEG. Сертификатите от Woolmark на нашите гами за пране Ви дават спокойствие да перете и сушите и най-деликатните материи.

Може ли да пера вълна в перална машина?

Може да сте си мислили, че е невъзможно, но Woolmark - водещият специалист по вълна в света - не е съгласен. Те тестваха машините ни и ги сертифицираха като достатъчно нежни, за да перете в тях вълнените си дрехи. Така че, когато видите знака Woolmark Apparel Care, можете да сте уверени, че дори любимия ви вълнен пуловер, който е "само за ръчно пране", може да се изпере безопасно в пералнята. 

Сравнение между свит вълнен пуловер пране и такъв, изпран с технологията AbsoluteCare® на AEG, който не се е свил

Гаранция за вълнените пуловери

Досега не сте дръзвали да слагате вълна, коприна или връхни дрехи в сушилня? Вече можете да сушите всичко, което изперете, с персонализирани програми, които се грижат дори за най-деликатните материи. Сериите сушилни AEG 8000 със системата AbsoluteCare® предоставят специализирани програми за вълна, които имитират хоризонтално сушене - за да могат любимите Ви пуловери за ръчно пране да бъдат изсушени, без да се свият - гарантираме Ви.

Серията сушилни AEG 8000

Стараем се резултатът да не е просто отлично изпиране на дрехите, а революция в начина, по който се грижим за тях

ГАРАНЦИЯ ОТ AEG

Ние от AEG се стараем да интегрираме най-новите технологии в нашите уреди, но за нас е изключително важно и те да работят. Затова за Ваше спокойствие до края на 2017 г. всеки закупен уред AEG идва с 5 години пълна гаранция.