Открийте

Перални със сушилня

Два пъти по-деен, на половината пространство

Пералните със сушилни AEG използват технологията DualSense, за да предложат най-доброто изпиране и изсушаване в една удобна опаковка. Така че кажете сбогом на ръчното пране и хоризонталното сушене, защото вече можете перете и сушите дори деликатни и изискващи само ръчно пране вълнени тъкани. Това е същата технология, която прави нашите отделни уреди така добри. Сега тя може просто да се побере в един уред.

Дисплеят на OKOKombi Plus

Изпрани, изсушени, обгрижени

Никога не е било толкова лесно да разполагате с дрехите си изпрани, изсушени и готови за обличане. С ÖKOKombi Plus можете да преместите дрехите си от коша за пране в гардероба само след един цикъл. С натискането на един бутон можете да изперете и изсушите до 6 кг (около 24 ризи). С нашата термопомпа дрехите ви не само са изпрани или изсушени, а и за тях са положени грижи при по-ниски и по-безопасни температури.

Диаграма на щепсел, индикираща количеството енергия, което се спестява с пералня със сушилня на AEG

Максимална ефективност, минимум енергия

Пералните със сушилни AEG имат много начини, по които пестят енергия. Нашите модели с термопомпа са до 40% по-ефективни само от използването на въздух по време на сушенето. Други перални със сушилни използват вода по време на фазата на сушене, за да кондензират влагата от дрехите ви. Също така OptiSense се грижи за дрехите ви чрез настройване на времето за пране и сушене, в зависимост от обема на зареждане. По този начин никога не перете прекалено, не сушите прекалено и не използвате много електроенергия.

AEG дава на потребителите увереност да сложат вълнените дрехи в пералната машина

Питър Акройд

Глобален стратегически съветник на Woolmark Company

Сертифициран от Woolmark

С пералните със сушилни AEG можете безопасно да перете и сушите дори най-деликатните си вълнени облекла.

Контролният панел на пералня със сушилня AEG ÖKOKombi Plus

Перете и сушете безопасно

Нашите перални със сушилни са първите на пазара, които могат безопасно да перат и изсушават вашите вълнени дрехи, които са за ръчно пране. Но не приемайте думите ни просто така. В уверение за това, Woolmark, водещ специалист в света в грижата за вълната, сертифицира нашите уреди с техния Blue care знак. Вече можете да перете и сушите дори най-фините си вълнени облекла с увереност.

Грижа за всяко пране

Запазете цветовете ярки, текстурите гладки и сметките за електричество ниски. С технологията OptiSense никога няма да изперете прекалено или да пресушите дрехите. Тя автоматично определя обема на зареждането ви и осигуря възможно най-ефективното пране и сушене. За да пести енергия и за да защити дрехите ви, цикълът спира в момента, в който дрехите ви са готови. Това ги поддържа да изглеждат добре и да са най-добрите на пипане, и ви помага да спестявате пари.

Освежете, подновете, възстановете

Професионалните перални използват пара, за да направят износените дрехи да изглеждат и се чувстват като нови отново. А сега можете да се насладите на една и съща технология в уюта на собствения си дом. Само за 30 минути нашата програма с пара на пералните ни със сушилни отпуска влакната и премахва миризмите. Тя дори намалява необходимостта от гладене. Така тази специална тениска или дизайнерска рокля може да се наслади на нов живот между изпиранията.

Инверторния мотор на AEG

1 мотор, 10 години гаранция за издръжливост

За надеждност, цикъл след цикъл, ние тестваме всяка една от нашите перални със сушилня с часове непрекъсната работа. Освен тих и енергийно ефективен, нашият инверторен мотор е един от най-трайните, с гаранция от 10 години. Той не използва четки като обикновените мотори, което намалява шума, износването и вибрациите. По този начин вашата пералня със сушилня ще има висока ефективност при ниски децибели за години напред.