Открийте

Перални

Технологията SoftWater

Цветовете запазват наситеността си пране след пране и черното няма да избледнее до сиво

Пералните машини от серия AEG 9000 с технологията SoftWater

Безопасност за малката черна рокля

Новаторската технология SoftWater в пералните машини от сериите 9000 на AEG отстранява примесите от водата, които могат да навредят на тъканите. Перилните препарати се смесват по-ефективно с водата, за да осъществят основно почистване при ниски температури. Тази по-деликатна грижа към дрехите означава, че черното остава черно и ярките цветове остават наситени както в деня, в който сте ги купили.

Чисти дрехи, окачени на закачалки в гардероб

Грижа без компромиси

Когато става въпрос за грижа към любимите ви дрехи, не трябва да има нужда от компромис. Пералните ни машини от сериите 9000 са проектирани така, че да доставят основно почистване на 60-градусово пране само на 30 градуса. Това оказва по-малко отражение върху цветовете, така че те да останат ярки по-дълго.

Символът на програмата за изпиране OKOPower

Върховно почистване в рамките на час

Пералните ни машини от сериите 8000 с бързодействаща технология ÖKOMix, идват с новата програма за пране ÖKOPower. Отнема само 59 минути и води до фантастични резултати с минимална консумация на електроенергия по време на програмата.

Технологията ÖKOMix

Гарантира 100% разпределяне на препарата и след това на омекотителя, за разлика от други перални машини

Серията перални машини AEG 8000

Защитете всяка нишка

Отнесете се добре с дрехите ви и те ще останат изпълнени с живот, както в деня, в който сте ги закупили. Сериите 8000 на AEG с технологията ÖKOMix смесват перилния препарат с водата и след това омекотителя с вода, още преди да влязат в барабана. Това е първата технология в перална машина, която разпростира препарати и омекотители напълно равномерно. Това равномерно разпределение позволява по-дълбоко и бързо почистване, тъй като препаратите и омекотителите достигат дрехите ви напълно активирани - това гарантира за първи път, че всяка нишка е почистена и за нея е положена грижа.

Синьо водоустойчиво яке
Анимация, показваща перфектния тандем на пералните и сушилните на AEG

Отборът мечта

Окомплектувайте пералните системи AEG серии 8000 заедно, за да се насладите на предимствата от технологията ÖKOMix и нашата революционна система AbsoluteCare®. Открийте грижа, нежна както ръчно пране и хоризонтално сушене, за най-меките ви, най-деликатни дрехи. Дори и дишащите материи запазват водоотблъскващите си мембрани, с иновативните програми за връхни дрехи. Цветовете, текстурите и влакната са защитени, както никога досега.

Вижте перална машина от серии 8000 & сушилня

Може ли да пера вълна в перална машина?

Може да сте си мислили, че е невъзможно, но Woolmark - водещият специалист по вълна в света - не е съгласен. Те тестваха машините ни и ги сертифицираха като достатъчно нежни, за да перете в тях вълнените си дрехи. Така че, когато видите знака Woolmark Apparel Care, можете да сте уверени, че дори любимия ви вълнен пуловер, който е "само за ръчно пране", може да се изпере безопасно в пералнята. 

Сериите ни перални машини

Намерете нова увереност, за да перете дори най-деликатните си дрехи с новата гама за пране на AEG. Ние комбинирахме информация от потребителите с наука, за да предоставим изживяване, което е отвъд почистването. Революционно нов начин за грижа към дрехите, чрез защита на влакна, цветове и текстури.

Графика със сравнение между различните функции на пералните на AEG

Ниво на грижа за всяка потребност

 • Symbol for ProSense® Technology
  Спестява вода и електроенергия

  Технологията ProSense® при нашите перални машини от сериите 6000 автоматично измерва всяко зареждане, за да предостави индивидуална и точна с необходимото време програма за пране за дрехите ви.

  Вижте пералня от серията AEG 6000

 • Symbol for ProSteam® Technology
  Свободни от гънки, без миризма

  Сериите ни 7000 с технологията ProSteam® притежават нова функция PlusSteam, за да завърши програмата за пране с пара за по-малко намачкване и по-малко гладене. Дрехите ви остават освежени и без миризма.

  Вижте пералня от серията AEG 7000

 • Symbol for ÖKOMix Technology
  Най-задълбоченото почистване

  Технологията ÖKOMix в сериите ни 8000 е първата по рода си технология за пране, която разпространява перилните препарати и омекотители напълно равномерно, така че те да достигнат, почистят и да се погрижат за всяко влакно.

  Вижте пералня от серията AEG 8000

Свежест без усилие

Яркият, безупречен външен вид може да отнеме време, но с технологията ProSteam® можете да зачеркнете един елемент от вашия списък със задачи. Нашите перални машини от серия 7000 включват цикъл Steam Refresh. Тази функция ви позволява да освежите бързо деликатните дрехи и да намалите посещенията в химическото чистене.

Класики, които можете да запазите

Качествените влакна на любимите ви класики в гардероба се нуждаят от специално внимание, за да издържат на ежедневната употреба. Технологията ProSense® в нашите серии 6000 измерва тежестта на всяко зареждане с пране и изчислява колко време, вода и енергия се изисква. Това намалява износването, чрез осигуряване на цялостно почистване, без да се подлагат дрехите на излишно механично движение.

Удобният и широк пиедестал за пране

Интелигентно изпиране

Пералните ни машини и сушилни са пълни с функции, предназначени да почистват безупречно, като същевременно изискват минимално енергия, вода и усилия. Но нашият експертен опит при изпирането не спира с отличните уреди - ние също така предлагаме и всички аксесоари, от които имате нужда, за да получите отлични резултати, всеки път. Подиумът за перална машина AEG е само един елемент, който отнема неудобството от прането, като издига вашата перална машина за лесно зареждане и разтоварване на прането.