Гответе по-умно със SideChef

Обединихме усилията си със SideChef, платформата за готвене у дома, която съчетава всичко в едно, за да направим готвенето в домашни условия възможно най-лесно и приятно. Като лидер в интерактивните интелигентни рецепти, SideChef включва динамични насоки за рецепти, включващи гласови команди с hands-free, снимки стъпка по стъпка, видеоклипове с инструкции и вградени таймери - всичко това е предназначено да превърне любителите на храната в опитни готвачи, така че всяко приготвено ястие е изключително.

 

Вкусни и устойчиви рецепти приготвени лесно

Насладете се на изцяло ново готварско изживяване с лесни инструкции за готвене стъпка по стъпка и насоки от главните готвачи на Le Cordon Bleu, за да можете лесно да приготвяте вкусни и устойчиви рецепти на растителна основа. За по-безпроблемно готварско изживяване използвайте приложението SideChef, което автоматично изпраща оптималните настройки на фурната за рецептата, която приготвяте, към Вашата интелигентна парна фурна AEG, така че можете уверено да започнете своето готварско приключение.

SideChef е платформа за готвене „всичко в едно“, която предлага над 18 000 рецепти, персонализирано планиране на хранене и инструкции за готвене стъпка по стъпка. С интелигентната Ви парова фурна AEG можете да получите 12-месечен безплатен достъп до SideChef Premium, абонаментната услуга на SideChef. SideChef Premium има над 800 ексклузивни рецепти и класове по готвене, предоставени ви от световни кулинарни експерти и готвачи.

 
Прочетете повече