НАГРАДИ И ПРИЗНАНИE

Получаваме признание за постоянните ни усилия да подобряваме живота на нашите потребители от трети страни и международно признати оценители. По-долу можете да видите някои от наградите, с които сме удостоени.

СЪДОМИЯЛНА QUICKSELECT

Съдомиялната AEG QuickSelect печели наградата за дизайн Red Dot за своя иновативен продуктов дизайн.

Серията съдомиялни Quick Select е снабдена с нов контролен панел. Потребителят избира времето за почистващия цикъл чрез тактилния централен процеп. Дисплеят Ecometer показва консумацията на енергия като резултат на избраните време и опции, внимателно насочвайки потребителя към най-устойчивия начин за използване на уреда.

ПЕРАЛНЯ МАШИНА С AUTODOSE

Пералнята машина AEG с AutoDose спечели наградата Red Dot за своя изключителен дизайн.
Технологията AutoDose предоставя цялостно почистване и най-добра грижа за дрехите, а също така премахва и колебанията относно ръчното дозиране на препарати – единичното добавяне на перилен препарат предоставя до 20 изпирания.

Плотът AEG SensePro спечели iF Design награда за своя иновативен продуктов дизайн.

Плотът AEG SensePro е важен член на семейството от уреди, част от гамата SenseCook. Този изтънчен плот е проектиран, за да помага на потребителите да приготвят храна на ниво на изискан ресторант с помощта на технологии със смарт сензор. Неговото професионално представяне е частично постигнато чрез безжичната сонда за храна, която измерва температурата с изключителна точност.