Плотът SensePro на AEG с първата безжична сонда за храна бе удостоен с награда iF за дизайн

Награденият плот SensePro на AEG е идеалният кухненски помощник, предлагащ контрол на температурата до +/- 1 ° C


Индукционният плот AEG SensePro вече е носител на наградата iF Design. Най-модерния плот на AEG се предлага заедно с първата в света безжична сензорна сонда за храна без батерии, която осигурява точна помощ за перфектни резултати у дома.

Плотът AEG SensePro предлага контрол на температурата с най-голяма точност на градусите. Единственият по рода си плот, който измерва температурата на ястието в сърцевината му с точност до +/- 1 ° C, гарантира отлични резултати при всякакви техники за готвене – от варене на картофи до редуциране на сос и печене на месо до всякакви предпочитания - rare, medium, well done или дори “су вид” (под вакуум). След като желаният резултат бъде постигнат, плотът автоматично се изключва, за да се избегне пресготвянето на храната.

 

„Професионалните готвачи обикновено използват сензори, за да знаят кога храната е достигнала правилната температура в сърцевина“, сподели Йелена Радич, мениджър Продуктов маркетинг - Кухня, големи уреди EMEA, Electrolux. „С плота AEG SensePro вече можете да постигнете качеството на изискан ресторант в собствения си дом. Нашата съвременна сензорна технология ви дава увереност и съдействие, за да приготвите отлично всяко ястие, но най-вълнуваща е възможността за готвене „су вид“ на плота. След като беше пионер на „су вид“ техниката при домашните фурни, сега AEG ви дава възможност да приготвяте най-сочното и крехко месо на плота си. “

Гамата SenseCook включва:

Плот SensePro
• Безжичната сонда за храна измерва температурата в сърцевината на храната за перфектен резултат.
• Тъчскрийн сензорите контролират приготвянето на храната според желания резултат.
Плот SenseFry
• Сензорът за пържене поддържа равномерна топлина върху повърхността на тигана за отлични резултати при пърженето.
• Сензорите контролират приготвянето на храната според желания резултат.
Плот SenseBoil
• Сензорът за варене автоматично настройва температурата кипене от до къкрене.
• Функцията Hob2Hood автоматично управлява абсорбатора и светлините от плота, така че фокусът ви да остане върху готвенето.