Управление на потребителски ревюта

Автентичност на ревюто

За нас е важно да получаваме автентичната обратна връзка от потребителите. Работим с независими доставчици на ревюта от трети страни, които потвърждават и модерират всеки коментар, за да се предотврати показването на измамно, неподходящо или неуместно съдържание. Моля, прочетете насоките за ревюта, за да разберете този процес.

 • Ние не подбираме съдържанието. Всяко съдържание (включително отрицателни отзиви/ниски оценки със звезди), което отговаря на нашите насоки за отзиви, ще бъде показано.
 • Не премахваме негативното съдържание/съдържанието с нисък брой звезди, ако то отговаря на нашите насоки за преглед.

Въпреки процесите на валидиране и модериране не можем да гарантираме, че всички показани отзиви са подадени изключително от потребители, които са закупили или използвали нашите продукти или са ползвали нашите ремонтни услуги. За отзиви, подадени от потребители, идентифицирани като проверени купувачи или ползватели на предлагания продукт/ремонтна услуга, се отбелязва "проверен отзив". Отзивите, подадени от потребители, които не са идентифицирани като проверени купувачи или потребители на продукта, се отбелязват като "непроверен отзив".

Прочетете повече за пълната прозрачност на правилата за отхвърляне, определени от нашите доставчици на ревюта от трети страни, тук.

Как да четете ревютата ни

В списъка с ревюта ще откриете различните баджове, които предоставят повече информация за съответното ревю:

 • Одобрено ревю

  Тези отзиви са изпратени от потребители, които са заявили, че са закупили уреда или са го получили като подарък.

 • Ревю с подарък

  Тези ревюта са изпратени като част от кампания, при която потребителят е получил стимул или е участвал в конкурс в замяна на написването на ревюто.

 • Препоръка на продукт

  Ревюта изпратени от потребители, които биха препоръчали този продукт на приятел.

 • Непроверен преглед

  Тези отзиви са изпратени от потребители, които не са потвърдили своята покупка или опит с продукта.

Как да предоставим добро ревю

 • Прозрачност

  Искаме да научим за личния Ви опит с продукта. Бъдете честни и конструктивни.

 • Помислете другите потребители

  Други потребители може да прочетат ревюто Ви. Бъдете изчерпателни и описателни. Какво бихте искали да знаете когато сте вземали решение за покупка?

 • Помогнете ни да се подобрим!

  Вашата обратна връзка е много важна за нас, за да можем да създаваме продукти, които потребителите обичат. Помогнете ни да се подобрим като споделите мнението си.