Съдомиялната ComfortLift с поредна престижна награда - Победител в теста, ETM Testmagazin, Германия, май 2017 г

След отличията за дизайн iF & Reddot, AEG печели още едно признание за съдомиялната машина ComfortLift - първа по рода си с уникална долна стойка, която внимателно плъзга долния кош за по-лесно натоварване и разтоварване.

"Тя почиства много добре, има гъвкав интериор, ниско ниво на шум и сензор за тегло, който автоматично регулира консумацията"
Най-добър победител в теста, ETM Testmagazin, Германия, май 2017 г.

"Съдомиялната машина AEG ComfortLift е уникална на пазара, позволявайки на потребителите по-леко и по-спокойно товарене и разтоварване на съдове, вместо да се налага да се навеждат надолу многократно", казва Саймън Брадфорд, вицепрезидент на AEG. "Инсталацията на пода е най-често срещана при съдомиялни машини, а нуждата от сгъване при използването им е цитирана като чувство на неудовлетвореност. Отличието в изпитанията на ETM Testmagazin, заедно с наградите от iF и Red Dot, доказва още, че AEG предлага адаптивни решения на база потребителски опит."

Вдигнете нежно на ново ниво

Уникалната система за повдигане вдига долната стойка на по-удобна работна височина за гъвкаво, удобно и ергономично товарене и разтоварване.

ComfortLift предлага капацитет с три чекмеджета, надеждно почистване и елегантен външен вид и е един от 75-те победители в дизайна, избрани от над 5000 подадени на iF, спечелили престижна "Златна награда", избрана от жури от над 60 дизайнерски експерти. Журито коментира: "Electrolux интегрира нова интелигентна функция в ComfortLift: долното чекмедже може да се плъзне нагоре и да се фиксира на място, което да превърне презареждането на съдомиялната в детска игра."