Информация за продукта

Серия AEG 8000 е с технология ÖKOMix - уникална технология за предварително смесване на препарати с вода, която осигурява цялостна защита на дрехите ви.

Предимства

AEG - Пералня със сушилня - L8WBC61SC

ДЪЛГОТРАЙНА ЗАЩИТА ПРИ ПРАНЕ И СУШЕНЕ

Патентованата технология ÖKOMix гарантира най-равномерното пране и сушене с едно зареждане. С тази технология препаратът за пране и омекотителят се смесват предварително с вода, за напълно разтваряне и активиране, още преди навлизане в барабана. Първа по рода си технология за равномерно смесване и разпределяне на препаратите, за да докоснат всяка нишка.

AEG - Пералня със сушилня - L8WBC61SC

Технология DualSense® за безопасно пране и сушене дори и на деликатни материи за ръчно пране.

Технологията DualSense настройва подходящата температура и движения на барабана според различните материи. Програмата се адаптира спрямо количеството на зареденото пране и всичко – от тежки якета до меки суитчъри е изпрано и изсушено с едно зареждане. Край на ръчното пране или носенето на химическо чистене. Имате цялостно и качествено решение за пране и сушене.

AEG - Пералня със сушилня - L8WBC61SC

Персонализирайте настройките с приложението My AEG Care, за да осигурите на дрехите си необходимата грижа.

Насладете се на персонализирани грижи, като свържете пералнята си към приложението My AEG Care и използвате експертния опит на AEG отвсякъде. Задайте дистанционно персонализирани програми, получавайте препоръки за цикъла на облеклото си и известия, когато прането Ви е готово. Грижа за прането по поръчка на една ръка разстояние.

AEG - Пералня със сушилня - L8WBC61SC

АДАПТИРАЩИ СЕ ПРОГРАМИ ЗА АБСОЛЮТНО УДОБСТВО

Технолохия ProSense® автоматично настройва времето и консумацията на електроенергия, в зависимост от зареждането. Това позволява удобно и икономично протичане на програмите - само с необходимото минимално време за изпиране, независимо дали изпирате само една риза или голямо количество пране.

AEG - Пералня със сушилня - L8WBC61SC

ÖKOPower Ви осигурява нежна и ефективна грижа за смесеното пране.

ÖKOPower е динамична ежедневна програма за смесени товари до 5 кг. Когато пере и суши или само суши, тя регулира времето и консумацията на енергия в зависимост от размера на зареждането. Цикълът на пране е деликатен към дрехите, като ги почиства само за 59 минути.

Аксесоари

Помощ

Знаете ли, че можете да разрешите по-дребни проблеми без да запазвате услуга? Потърсете за вашия проблем по-долу, за да започнете.

Притежаваш ли вече този продукт?

Регистрирай продуктите си на MyAEG и открий всичко, което търсиш, на едно място.

  • Безпроблемно обслужване и поддръжка
  • Лесен достъп до ръководства за употреба и документация
  • Следи всичките си налични гаранции
  • Специални оферти и отстъпки
Присъедини се към MyAEG Поддръжка
Man folding towels