Погрижете се за колекцията си със Cellar Pro 5 Fundamentals

Условията за съхранение на виното са от съществено значение за вкуса. Cellar Pro 5 Fundamentals създава идеалните условия за съхранение на вино, като едновременно запазва вкуса и позволява постепенното му узряване. Нашите охладители за вино гарантират, че бутилките с вино се съхраняват на място без светлина, с постоянна температура и влажност над 50%, в неподвижност и с качествен въздушен поток.

Perfect Shelving за превъзходна видимост

Повечето охладители позволяват съхранение само на класически бутилки с Бордо. Но любителите на виното знаят, че изящната колекция е далеч по-разнообразна!

Oхладителите за вино AEG Ви позволяват да покажете цялата си колекция! Телескопичните рафтове от дърво са проектирани с идеално отстояние, за да поберат всяка бутилки от 750 мл, дори и шампанско.

Perfect Shelving може да побере 95% от видевете бутилки, без да се повредят или да се надраска етикета.

Single-Zone Pro

Идеално място за съхранение на вино с 800 Perfect Shelving

Single-Zone Pro може да бъде настроен на температура между 5 и 20°С. Идеален е за съхранение на различни видове вино за кратък или по-дълъг период от време.

Dual-Zone Pro

Гъвкави температурни зони за вашите вина с 800 Perfect Shelving

Бели или червени, за сервиране или съхранение. Съхранявайте колекцията си от вина на правилна температура, като настроите всяко отделение на Dual-Zone Pro различно –6–12°С за бели вина, 14–20°С за червени, или 12–14°С за дълготрайно съхранение.

Кои са 5-те основни елемента при съхранението на вино?