Информация за продукта

С директен достъп до ръчния модул и наличните аксесоари, безкабелната QX6 Ви позволява бързо да превключвате от почистване на пода към труднодостъпни места и обратно, само за един миг.

Предимства

Циклонната технология поддържа ефективността, дори когато контейнерът се напълни.

Аксиалната циклонна технология осигурява безкомпромисна ефективност по време на почистването дори докато контейнерът за прах се напълни. **С време на работа до 45 минути, за да обхване повече площ.

*Поддържа 99% от първоначалната ефективност на почистване, тъй като контейнерът се пълни в съответствие с IEC 62885-2 издание 1.0: 5.1, 5.7 и 5.9 при настройка за максимална мощност. **Измерено при Еко режим

Лесна за хващане дръжка и удобно разпределение на теглото за по-удобно почистване.

Ергономичният дизайн на QX6 с лесна за хващане дръжка и удобно разпределение на теглото прави почистването на ръка по-лесно и по-удобно. А дръжката с двойно захващане осигурява удобно почистване над пода и на високо.

5-степенна филтрираща система с филтриращ материал E10 премахва до ***99,99% от частиците микропрах.

5-степенна филтрираща система с филтриращ материал E10 премахва до ***99,99% от частиците микропрах >1µm за идеално чист дом.

***Тествано в съответствие с ISO16890.

Удобни аксесоари под ръка в уреда за почистване на труднодостъпни зони.

Четката за прах и приставката за тесни пространства гарантират, че можете да влезете във всеки ъгъл без да са Ви необходими други помощни средства. Когато не се използват, те се съхраняват в самата прахосмукачка, така че ще имате подходящия инструмент за всяка задача.

Само с натискане на един бутон почиства всички косми и власинки.

Почистването на ролковата четка никога не е било по-лесно. Само с натискане на бутона автоматично се изчиства и изсмуква всеки косъм или власинка, заплетени в ролковата четка.

Аксесоари

Помощ

Притежаваш ли вече този продукт?

Регистрирай продуктите си на MyAEG и открий всичко, което търсиш, на едно място.

  • Безпроблемно обслужване и поддръжка
  • Лесен достъп до ръководства за употреба и документация
  • Специални оферти и отстъпки
Присъедини се към MyAEG Поддръжка
Man folding towels