Информация за продукта

Насладете се на ергономичен дизайн, почиствайки всякакви повърхности. От малки замърсени участъци до големи площи, безкабелната прахосмукачка Animal 7000 се справя с упоритите косми на домашните любимци. Направена е от минимум 60% рециклирана пластмаса.

Предимства

Леко, мощно почистване. От пода до тавана

Улеснява почистването. Насладете се на ергономичен дизайн и ефективност с голяма мощност върху всякакви повърхности на дома чрез нашата лека (само 2,2 кг*) акумулаторна прахосмукачка.

*Общото тегло, измерено при напълно сглобена прахосмукачка с накрайника за всякакви повърхности UltimatePower.

Най-добра ефективност при почистване** в своята категория***

Насладете се на силна всмукателна мощност и високоскоростен мотор, който работи с моторизиран накрайник, за да отстрани праха от подовите повърхности с едно минаване.

**Въз основа на външни тестове съгласно IEC 62885-4 във връзка с IEC 62885-2, 2021 със среден резултат за почистване на под в съответствие с 5.2, 5.3 (две посоки), 5.4 и 5.5 (две посоки). ***В сравнение с трите най-продавани в 17 европейски държави в ценовия диапазон от 300 до 379 EUR (Gfk 2021)

Компактна и мощна батерия*

Почиствате по-продължително време с едно зареждане. Новата компактна и мощна батерия е с време на работа до 50 мин.*

****Вътрешни тестове на ръчния модул в режим на минимална скорост съгласно IEC 62885-4, когато е включен в режим на минимална скорост. Ръчният модул се изважда и измерването е извършено на ръчния модул.​

Мощен дълготраен мотор. По-чисти подове

Мощен, дълготраен мотор означава изключителна ефективност. Насладете се на пълно отстраняване на прах и замърсявания и видимо безупречни повърхности всеки път, когато почиствате.

Накрайникът PetPro+ осигурява дълбоко почистване за домове с домашни любимци

Накрайникът PetPro+ е тук, за да реши проблемите Ви с космите на домашния любимец. Накрайникът PetPro+ е специално проектиран за почистване на косми от домашни любимци. И може да премахва космите на домашни любимци от мебели и легла за домашни любимци.

Помощ

Притежаваш ли вече този продукт?

Регистрирай продуктите си на MyAEG и открий всичко, което търсиш, на едно място.

  • Безпроблемно обслужване и поддръжка
  • Лесен достъп до ръководства за употреба и документация
  • Специални оферти и отстъпки
Присъедини се към MyAEG Поддръжка
Man folding towels