Информация за продукта

Лесна за използване, ергономична и ефективна безкабелната прахосмукачка 5000 осигурява безкомпромисни резултати. С отделящ се ръчен модул и аксесоари, почистването е бързо и лесно всеки път. Всички модели са направени по устойчив начин с рециклирана пластмаса.
*Съдържанието на рециклирана пластмаса в % варира от 64-74% в моделите безкабелни прахосмукачки AEG 5000.

Предимства

Почистване на всяка повърхност лесно и ефективно.

Нашата безкабелна прахосмукачка осигурява ефективни резултати при почистване на прах, косми и фини частици на всякакви повърхности.

С дълготрайна ефективност при почистване.*

Новият дизайн на контейнера за прах гарантира, че дори когато се събират повече частици, е осигурена дълготрайна работа* без задръстване.

*Поддържа 99% от първоначалната ефективност на почистване, докато контейнера за прах се напълни според IEC 62885-2 издание 1.0: 5.1, 5.7 и 5.9 при настройка на макс. мощност

Удобен разглобяем ръчен модул за бързо почистване.

За бързо и лесно почистване. Подвижен ръчен модул Ви помага да се придвижвате от пода до труднодостъпни места без да се бавите или спирате.

До 45 минути време за почистване.* С едно зареждане.

Без необходимост от спиране. Сега можете да почиствате до 45 минути * с едно зареждане

*​Вътрешни тестове на ръчния модул в режим на мин. скорост съгласно IEC 62885-4, където стикът е включен в режим на минимална скорост. Ръчният модул се изважда и измерването се извършва на него.​

Лесно нарязване и премахване на космите от четката

Кажете сбогом на заплетените косми без да ги докосвате с ръце. Просто натиснете бутона Brush Roll Clean с крака си и режещият нож отрязва заплетените косми от четката за лесна поддръжка.

Аксесоари

Помощ

Притежаваш ли вече този продукт?

Регистрирай продуктите си на MyAEG и открий всичко, което търсиш, на едно място.

  • Безпроблемно обслужване и поддръжка
  • Лесен достъп до ръководства за употреба и документация
  • Специални оферти и отстъпки
Присъедини се към MyAEG Поддръжка
Man folding towels