Информация за продукта

Лесна за използване, ергономична и ефективна, безкабелната прахосмукачка 5000 осигурява безкомпромисни резултати. С отделящи се ръчен модул и аксесоари, почистването е бързо и без усилие всеки път. Всички модели са направени по устойчив начин с рециклирана пластмаса.*
*Съдържанието на рециклирана пластмаса в % варира от 64-74% в моделите безкабелни прахосмукачки AEG 5000.

Предимства

Почистването на всякакви повърхности е лесно и ефективно.

Нашата безкабелна прахосмукачка осигурява ефективни резултати при почистване на прах, косми и фини частици на всякакви повърхности.

Повече почистване с дълготрайна ефективност.*

Новият дизайн на контейнера за прах гарантира, че дори когато се събират повече частици, е осигурена дълготрайна работа* без задръстване.

*Поддържа 99% от първоначалната ефективност на почистване, докато контейнера за прах се пълни според IEC 62885-2 издание 1.0: 5.1, 5.7 и 5.9 при настройка на макс. мощност.

Удобен разглобяем ръчен модул за бързо почистване.

За бързо и лесно почистване. Подвижен ръчен модул Ви помага да се придвижвате от пода до труднодостъпни места без да се забавяте или спирате.

До 50 минути време за почистване* с едно зареждане.

Без необходимост от спиране, сега можете да почиствате до 50 минути * с едно зареждане

*​Вътрешни тестове на ръчния модул в режим на мин. скорост съгласно IEC 62885-4, където стикът е включен в режим на минимална скорост. Ръчният модул се изважда и измерването се извършва на ръчния модул.​

Лесно нарязване и премахване на космите от четката

Кажете сбогом на заплетените косми без да ги докосвате с ръце. Просто натиснете бутона Brush Roll Clean с крака си и режещият нож отрязва заплетените косми от четката за лесна поддръжка.

Аксесоари

Помощ

Притежаваш ли вече този продукт?

Регистрирай продуктите си на MyAEG и открий всичко, което търсиш, на едно място.

  • Безпроблемно обслужване и поддръжка
  • Лесен достъп до ръководства за употреба и документация
  • Специални оферти и отстъпки
Присъедини се към MyAEG Поддръжка
Man folding towels