Информация за продукта

Пералната машина 9000 AbsoluteCare® използва нашата уникална иновативна технология за филтриране и пречистване на използваната вода, което предпазва цветовете от избеляване. *Осигурява най-добрата грижа за Вашите дрехи, като намалява свиването и деформирането.**
*Външен тест за издръжливост на цветовете на черен полиестер след 50 пранета на 30 градуса с технологията Softwater. **Вътрешният тест показва по-малко свиване на няколко памучни тъкани при технологията SoftWater на програма за памук в сравнение с нефилтрирана твърда вода.

Предимства

ABSOLUTECARE® С ТЕХНОЛОГИЯ SOFTWATER. ЗАПАЗВА ЦВЕТОВЕТЕ* И ФОРМИТЕ.**

Предпазва тъканите и цветовете. Технологията Softwater филтрира твърдите минерали от водата за пране, което намалява изсветляването на цветовете за първите 50 пранета* и намалява деформирането.** Помага на дрехите да са по-устойчиви и осигурява превъзходна защита на цветовете.

*Външен тест за издръжливост на цветовете на черен полиестер след 50 пранета на 30 градуса с технологията Softwater **Вътрешният тест показва по-малко свиване на няколко памучни тъкани с технологията SoftWater на програма за памук в сравнение с нефилтрирана твърда вода.

ABSOLUTEWASH 49 МИН. ПОЧИСТВА НА 30°C И ПРЕМАХВА НАПЪЛНО ПЕТНАТА*

AbsoluteWash 49 мин. е мощна програма, която почиства дрехите в дълбочина на 30°C и под 1 час. Тя филтрира водата, за да усили действието на перилния препарат, което доказано премахва петната напълно.* Използва с 30% по-малко енергия, за да почисти Вашите дрехи.

*Външен тест на програмата AbsoluteWash 49 мин. 30°C с 5 кг пране показва 100% отстраняване на 59 от най-често срещаните петна от домакинството.

ВЗАИМОДЕЙСТВИЕ С УРЕДА НА СЛЕДВАЩО НИВО С AEG CONNECTED

Използвайте приложението My AEG Care, за да персонализирате настройките и да получавате полезни съвети и препоръки. Персонализирайте програмите на пране и изпращайте инструкции към Вашия уред, за да го адаптирате спрямо нуждите и навиците си. Интелигентно и лесно обслужване чрез мобилния телефон.

ЕФЕКТИВНО ПОЧИСТВАНЕ ЗА ПО-МАЛКО ОТ 1 ЧАС САМО НА 30°C

PowerCare използва уникална технология за бързо предварително смесване на перилния препарат за равномерно разпределение по дрехите и идеално чисто пране. Активира силата на перилния препарат дори на 30°C за впечатляващ резултат от прането за по-малко от час.

ОСВЕЖЕНИ ДРЕХИ* ПО-МАЛКО ГЪНКИ СЪС STEAM REFRESH

Steam Refresh неутрализира миризмите* и намалява гънките на дрехите включително на деликатните само за 25 минути. И ако искате допълнителна свежест, просто добавете от нашия аромат за пара. Придава свежест и усещане за току-що изпрано.

*Външен тест показва неутрализиране на миризмата от цигарен дим с програма Steam Refresh.

Аксесоари

Помощ

Знаете ли, че можете да разрешите по-дребни проблеми без да запазвате услуга? Потърсете за вашия проблем по-долу, за да започнете.

Притежаваш ли вече този продукт?

Регистрирай продуктите си на MyAEG и открий всичко, което търсиш, на едно място.

  • Безпроблемно обслужване и поддръжка
  • Лесен достъп до ръководства за употреба и документация
  • Специални оферти и отстъпки
Присъедини се към MyAEG Поддръжка
Man folding towels