Информация за продукта

Пералнята за вграждане от серия 8000 с технология ÖKOMix смесва перилния препарат и омекотителя с вода, преди да влязат контакт с прането в барабана. Така ÖKOMix гарантира истинска експертна грижа за Вашите тъкани.

Предимства

Технология ÖKOMix за предварително смесване на перилен препарат и омекотител с вода

При стандартните перални препартът и омекотителят не достигат до всички дрехи. Пералната ÖKOMix предварително смесва препарата за пране и омекотителя с вода, преди контакт с дрехите в барабана, което ги активира максимално, за да може всяко влакно да е напълно третирано и защитено.

Програма ÖKOPower - превъзходни резултати на 30 °C за по-малко от час.

Новата ежедневна 59-минутна програма ÖKOPower предоставя фантастични резултати с минимална консумация на електроенергия.

Технология с пара ProSteam® - до 30% по-малко намачкване и бързо освежаване на дрехите.

Технологията ProSteam® позволява да завършите програмата за пране с пара, за да намалите намачкването или да използвате отделна програма с пара за освежаване на дрехите, без пране. По- малко гладене означава по-малко износване на тъканите. Дрехите Ви продължават да изглеждат безупречно всеки ден.

Технология ProSense® за автоматично регулиране на косумацията.

Технология ProSense® измерва всяко зареждане и изчислява необходимите количества вода, електроенергия и време за изпиране. Независимо дали перете една риза или голям обем пране,програмата се адаптира спрямо зареждането, което намалява износването на материите и отнема само необходимото минимално време за изпиране.

Тих режим ма работа

Инверторният мотор осигурява тих режим на работа, което гарантира уютна домашна обстановка дори и когато уредът работи.

Аксесоари

Помощ

Знаете ли, че можете да разрешите по-дребни проблеми без да запазвате услуга? Потърсете за вашия проблем по-долу, за да започнете.

Притежаваш ли вече този продукт?

Регистрирай продуктите си на MyAEG и открий всичко, което търсиш, на едно място.

  • Безпроблемно обслужване и поддръжка
  • Лесен достъп до ръководства за употреба и документация
  • Специални оферти и отстъпки
Присъедини се към MyAEG Поддръжка
Man folding towels