Информация за продукта

Пералната машина 8000 PowerCare се съчетава безпроблемно с други уреди, издава по-малко шум и използва уникална технология за бързо предварително смесване на перилния препарат, след което го разпръсква равномерно върху дрехите за забележително чисто пране за по-малко от час дори на 30°C.

Предимства

ÖKOPOWER. НАПЪЛНО ПРЕМАХВА ПЕТНАТА ДОРИ ПРИ НИСКИ ТЕМПЕРАТУРИ*

ÖkoPower 59 мин осигурява проверено пълно отстраняване на петната за под един час на 30°C.* Технологията ни за предварително смесване осигурява достигане на перилния препарат до всяка нишка – така кратката програма е също толкова ефективна, колкото и дългата, а петната са напълно премахнати.

*Външен тест на програмата ÖkoPower 59 мин. на 30°C с 4 кг пране показва 100% отстраняване на 50 от най-често срещаните петна от домакинството.

С MY AEG CARE СЕ СВЪРЗВАТЕ, УПРАВЛЯВАТЕ И ЗАВЪРШВАТЕ ПРАНЕТО СИ С ЛЕКОТА

Дистанционно настройвате персонализирани програми, виждате препоръки за програми за Вашите дрехи и получавате известия, когато прането е готово. Персонална грижа за прането на върха на пръстите Ви.

ОСВЕЖЕНИ ДРЕХИ* И ПО-МАЛКО ГЪНКИ СЪС STEAM REFRESH

Steam Refresh неутрализира миризмите* и намалява гънките по дрехите включително на деликатните само за 25 минути. И ако искате допълнителна свежест, просто добавете от нашия аромат за програма с пара. Придава свежест и усещане за току-що изпрано.

*Външен тест показва неутрализиране на миризмата от цигарен дим с програма Steam Refresh.

PROSENSE® СПЕСТЯВА ДО 30% ВРЕМЕ, ВОДА И ЕНЕРГИЯ* НА ВСЯКО ПРАНЕ

ProSense® автоматично претегля всяко пране, за да персонализира програмата. След това сензорите регулират времето на изпиране за оптимално третиране на всяка дреха. Това може да намали използваното време, вода и енергия с до 30%*.

*Вътрешен тест за консумация на време, вода и енергия при програма за памук 30°C, оптимизирана с ProSense за 1 кг пране в сравнение с максимално зареждане на пране.

УРЕДЪТ НИ С НИСКО НИВО НА ШУМ НЕ НАРУШАВА ЕЖЕДНЕВНИТЕ ВИ ДЕЙНОСТИ

Проектирана е да работи тихо, така че да можете да перете спокойно вкъщи. Няма да пречи на готвенето, разговорите или храненето, когато е монтирана в кухнята. Наслаждавайте се на ежедневните си дейности, докато перете дрехите си.

Аксесоари

Помощ

Знаете ли, че можете да разрешите по-дребни проблеми без да запазвате услуга? Потърсете за вашия проблем по-долу, за да започнете.

Притежаваш ли вече този продукт?

Регистрирай продуктите си на MyAEG и открий всичко, което търсиш, на едно място.

  • Безпроблемно обслужване и поддръжка
  • Лесен достъп до ръководства за употреба и документация
  • Специални оферти и отстъпки
Присъедини се към MyAEG Поддръжка
Man folding towels