Информация за продукта

8000 Perfect Shelving показва Вашата колекция от вина с изтеглящи се, първокласни дървени рафтове. Проектирани с оптимално разстояние, за да побере всички най-важни бутилки от 750 ml, включително любимото Ви шампанско без да надрасква етикетите им.

Предимства

Съхранявайте червените и белите вина готови за сервиране с Dual-Zone Pro.

Dual-Zone Pro се предлага с две независими отделения, които могат да се настройват индивидуално, за да съхраняват Вашите вина на оптимални температури за сервиране: 6–12C за бели или пенливи вина и 14–20C за червени. Или задайте една зона между 12–14C за охладителя.

Управлявайте своята колекция с приложението OENO Cellar Management.

Управлявайте Вашата колекция от вина с приложението OENO Cellar Management. Реализирано от Vivino и усъвършенствано от нашия екип от сомелиери, приложението Ви позволява да сканирате, проследявате, управлявате и презареждате колекцията си на една ръка разстояние.

Ние Ви помагаме да защитите виното си с Cellaring Pro 5 Fundamentals.

Ние гарантираме, че качеството на Вашето вино е перфектно защитено благодарение на Cellaring Pro 5 Fundamentals: температурна стабилност, автоматична влажност над 50%, тъмна зона за съхранение, среда без вибрации и качествен въздушен поток.

Страничното LED осветление придава перфектен завършек.

Перфектното осветление Ва вашата колекция. Пълна видимост на всеки рафт със странично LED осветление.

Аксесоари

Помощ

Знаете ли, че можете да разрешите по-дребни проблеми без да запазвате услуга? Потърсете за вашия проблем по-долу, за да започнете.

Имате проблем?

Прочетете помощните материали и получете помощ на страницата ни за Поддръжка, за да намерите бързо решение и да сте готови да продължите.

Гаранция

Поздравления за закупуването на Вашия AEG уред.

Свържете се с нас

Свържете се с нас, за да резервирате услуга или да получите отговори на други Ваши въпроси. На Ваше разположение сме по телефон и електронна поща.