RCB836C5MX

Хладилник с фризер 8000 Cooling 360° 201 cm

Информация за продукта

Нашите най-енергийно ефективни хладилници пестят ресурси и намаляват разхищението*

Хладилниците EcoLine са най-енергийно ефективните ни модели. Освен това те съдържат уникална вътрешна част от рециклирана пластмаса и екометър, който Ви насочва към по-енергийно ефективни настройки, като същевременно намалява разхищението на храна.*

*В сравнение с хладилници 5000 ColdSense. Според външни тестове за период на годност на меко сирене и варена шунка, съхранявани на рафтове. Резултатите могат да варират според храната. Потенциално намаляване на хранителните отпадъци спрямо работата на уреда без отчитане поведението на потребителя.
Научете повече
ТехнологияNo Frost
Енергиен класC
Размери (мм)2010x595x650
TwinTech®
TwinTech®
Охлаждане 360°®
Охлаждане 360°®
HumidityControl®
HumidityControl®
TouchControl®
TouchControl®
Информация за продукта
Продуктите остават свежи във всеки ъгъл с Охлаждане 360°. Цялостна циркулация на студения въздух достига до всеки ъгъл чрез ефективни въздушни отвори. Иновативна задна част от истинска неръждаема стомана възстановява бързо температурата след отваряне на вратата. За грижовно подбрани продукти, все така апетитни.
AEG - Комбиниран хладилник с фризер - RCB836C5MX
До всеки ъгъл. Цялостно охлаждане. С Охлаждане 360°

Хладилникът с Охлаждане 360° е с модерна въздушна циркулация. Чрез специално проектирана система студеният въздух циркулира до всеки ъгъл. Задната част от истинска неръждаема стомана е с първокласен дизайн и охлажда по-бързо след отваряне на вратата. Трайно запазва богатите качества на всяка храна.

AEG - Комбиниран хладилник с фризер - RCB836C5MX
CustomFlex® Ви дава възможност да организирате вътрешното пространство на хладилника си според Вашите желания.

Запазването на всички Ваши свежи продукти е от ключово значение за създаването на пресни и вкусни ястия. С CustomFlex® можете да организирате вътрешното пространство на хладилника както желаете. Пренареждайте поставките бързо и лесно, за да увеличите максимално пространството за съхранение. Това е хладилникът, който се адаптира спрямо Вашите нужди.

AEG - Комбиниран хладилник с фризер - RCB836C5MX
Специализирано нискотемпературно отделение Extra Chill за Вашите меса и сирена.

Забавете зреенето на любимите си сирена и запазете свежестта на деликатните храни, като ги съхранявате в отделението Extra Chill. Зоната поддържа по-ниска температура от останалата част на хладилника.

AEG - Комбиниран хладилник с фризер - RCB836C5MX
Насладете се на десет години спокойствие с новата гаранция на компресора.

Десетгодишната гаранция на компресора Ви предоставя максимално спокойствие. Гаранцията покрива повреди, които могат да възникнат по време на работа, транспортиране, презареждане на газа, обща поддръжка, както и сервизни разходи.

Man folding towels
Притежаваш ли вече този продукт?

Регистрирай продуктите си на MyAEG и открий всичко, което търсиш, на едно място.

  • Безпроблемно обслужване и поддръжка
  • Лесен достъп до ръководства за употреба и документация
  • Специални оферти и отстъпки