Информация за продукта

Получете най-добрия вкус и текстура при пържене с индукционния плот 7000 SenseFry®. Просто изберете храната и желания резултат. Край на гадаенето кога тиганът или маслото са на правилната температура. Без повече корекции на топлината.

Предимства

Постоянни резултати при пържене със сензора Fry

Усъвършенстваният сензор за пържене в индукционния плот осигурява равномерно пържене за всяко ястие. Сензорът ще усети, контролира и регулира еднаква температура по повърхността на плота и тигана. Така че всичко е изпържено до съвършенство.

Получавате напътствия стъпка по стъпка с пълноцветното сензорно управление

Потребителският интерфейс с пълноцветно сензорно управление предоставя напътствия стъпка по стъпка и мигновена обратна връзка, което означава, че можете да готвите с пълна увереност. Дори Ви учи как да готвите су-вид. Пренесете готвенето си на следващо ниво.

Свържете до четири зони за готвене с плота 6000 FlexiBridge®

С индукционния плот 6000 FlexiBridge® можете да персонализирате Ваша собствена зона за готвене, като комбинирате и контролирате до 4 зони. Идеален е за големи или дълги тигани или за готвене на много ястия заедно, които се нуждаят от допълнително пространство.

Hob2Hood® регулира скоростта на вентилиране при промяна в нагряването.

Функцията Hob2Hood® свързва плота и абсорбатора. Абсорбаторът автоматично регулира скоростта на вентилиране в зависимост от нагряването без да го докосвате. За мощна екстракция при пържене и по-тиха при къкрене.

Индивидуални таймери за готвене: точни резултати за всяко ястие.

Всяка зона за готвене има отделен таймер, който се достига бързо и удобно чрез сензорния дисплей без превключване през менюта или други зони. И тъй като всяко ястие може да бъде измерено за точно определено време, е осигурен абсолютен контрол върху процеса на готвене.

Аксесоари

Помощ

Знаете ли, че можете да разрешите по-дребни проблеми без да запазвате услуга? Потърсете за вашия проблем по-долу, за да започнете.

Притежаваш ли вече този продукт?

Регистрирай продуктите си на MyAEG и открий всичко, което търсиш, на едно място.

  • Безпроблемно обслужване и поддръжка
  • Лесен достъп до ръководства за употреба и документация
  • Специални оферти и отстъпки
Присъедини се към MyAEG Поддръжка
Man folding towels