Информация за продукта

Сгответе всяка съставка до съвършенство с индукционния плот 9000 SensePro®. Безжичният сензор за храна измерва температурата в сърцевината на храната или на течността, така че можете да варите, пържите и дори да готвите су-вид. Това е Вашият личен шеф готвач.

Предимства

Безжичният сензор за храна измерва температурата в сърцевината на храната

Овладейте всяко ястие с безжичния сензор за храна. Сензорът идентифицира температурите до точен градус и предава топлинните настройки на плота. Измерването и поддържането на температурата са толкова прецизни, че можете дори да готвите су-вид.

Получавате напътствия стъпка по стъпка с пълноцветното сензорно управление

Потребителският интерфейс с пълноцветно сензорно управление предоставя напътствия стъпка по стъпка и мигновена обратна връзка, което означава, че можете да готвите с пълна увереност. Дори Ви учи как да готвите су-вид. Пренесете готвенето си на следващо ниво.

AEG - Индукционен плот - IAE64881FB

Функцията Bridge обединява две топлинни зони в една голяма или двойна зона

Функцията Мост (Bridge) комбинира две зони на готвене в една, за да пасне на всеки голям или дълъг тиган. Споделяйки една и съща настройка за температура и време, свързаните зони са идеални, когато готвите голяма вечеря или за гости.

Hob2Hood® регулира скоростта на вентилиране при промяна в нагряването.

Функцията Hob2Hood® свързва плота и абсорбатора. Абсорбаторът автоматично регулира скоростта на вентилиране в зависимост от нагряването без да го докосвате. За мощна екстракция при пържене и по-тиха при къкрене.

Индивидуални таймери за готвене: точни резултати за всяко ястие.

Всяка зона за готвене има отделен таймер, който се достига бързо и удобно чрез сензорния дисплей без превключване през менюта или други зони. И тъй като всяко ястие може да бъде измерено за точно определено време, е осигурен абсолютен контрол върху процеса на готвене.

Аксесоари

Помощ

Знаете ли, че можете да разрешите по-дребни проблеми без да запазвате услуга? Потърсете за вашия проблем по-долу, за да започнете.

Притежаваш ли вече този продукт?

Регистрирай продуктите си на MyAEG и открий всичко, което търсиш, на едно място.

  • Безпроблемно обслужване и поддръжка
  • Лесен достъп до ръководства за употреба и документация
  • Специални оферти и отстъпки
Присъедини се към MyAEG Поддръжка
Man folding towels