AEG стартира конкурс за дизайн на кухня

Конкурсът е насочен към дизайнерски решения от професионалисти, които да използват уреди AEG в проектите си

 

Прочетете повече за конкурса и се регистрирайте за участие с вашия дизайн на кухня на: https://kitchendesign.aeg.com/

 

AEG кани интериорни дизайнери от цяла Европа да представят своите дизайн концепции за невероятно изживяване в кухнята. Темата „Изострете сетивата си“ (Sharpen your Senses), отчита симбиозата и зависимостта, която съществува между дизайн и функционалност.

Стартирането на новия конкурс за интериорен дизайн е възможност за проектантите на кухни да споделят своето виждане за това как потребителите да изпитат удоволствие при употребата на кухненските уреди по време на различните фази на готвене. Участниците ще имат възможност да спечелят страхотни награди.

Конкурсът е разделен на две категории – едната е за вече съществуващи / инсталирани кухни, а другата категория е предназначена нови проекти за кухня с минимум четири уреда AEG.

Конкурсът е отворен за професионални проектанти на кухни и интериорни дизайнери, които са интегрирали или планират да интегрират уреди AEG в проектите си до края на годината. Добавете вашия дизайн на кухня и прочетете повече за конкурса на: https://kitchendesign.aeg.com/

 

Първа награда – печелившият дизайн на кухня ще получи всички уреди включени в проекта. Също така ще спечели пътуване до Копенхаген за двама, с вечеря в ресторант Kadeau, който има две звезди Мишлен; както и две нощувки в уникалния хотел Babette Guldsmeden през април 2019 (на 13 или 27 април). В допълнение, победителят ще участва в кулинарната академия на AEG, която ще включва уъркшоп и готварски сесии с местен шеф-готвач.

Дизайнерите от България ще имат допълнителна възможност да спечелят награда за своя проект или реализирана кухня с уреди AEG. Измежду всички подадени предложения AEG ще изтегли едно и ще зарадва автора му с премиум уред за вграждане AEG. Ще има и много утешителни награди за изявилите се участници.

 

Иновации на вкуса

Интериорните дизайнери, които искат да проектират нова кухня ще могат да включат най-новите продукти на AEG, като паровата фурна SteamProс три режима на готвене – с нагряване, само на пара (100% пара) или комбинация от двете. В комбинирания режим фурната автоматично ще изчисли точния баланс между нагряване и пара. Дали гриловате месо, печете хляб, приготвяте деликатни десерти или готвите Су Вид (SousVide), вие ще бъдете уверени през цялото време, защото умната фурната предлага 220 рецепти – просто изберете желаното ястие от менюто и натиснете старт.

Индукционните плотове на AEG безпроблемно се вписват във всеки кухненски дизайн. Оригиналната, отличена с награди, съдомиялна AEGComfortLift, предлага ергономично решение за разтоварване на съдовете, а функцията AirDry гарантира отлично и икономично изсушаване.