AEG представи на българския пазар новата си гама уреди за вграждане Mastery

AEG представи на българския пазар гамата Mastery – иновативни високотехнологични уреди, които се адаптират към Вашия стил на готвене, давайки Ви възможност да преминете към следващото ниво на кулинарно съвършенство. 

 

На официално двудневно събитие в ресторант ANDRè, AEG представи на търговските си партньори новата си гама иновативни уреди за вграждане AEG Mastery и проведе демонстрация и обучение за новите си кухненски студия. Шеф Андре Токев сътвори уникално кулинарно изживяване за гостите, което обхвана целия спектър на процеса на готвене – от съставките, през съхранението и обработката, до насладата от вкусната храна. С помощта на електроуредите на AEG и продукти от импровизирана градина със свежи подправки и зеленчуци, шеф Токев демонстрира кулинарни техники и приготви гурме-шедьоври за присъстващите представители на водещите магазини за електротехника в България. Главни герои в кулинарния спектакъл бяха уредите от гамата AEG Mastery.

„Знам, че българските потребители познават и обичат марката AEG и я асоциират с високо качество и функционалност на уредите. Според последно проучване AEG е сред топ 3 предпочитани марки в България по отношение на перални машини и уреди за вграждане. Сега с радост ви представяме новата ни гама AEG Mastery, разработена в сътрудничество с нашата професионална дивизия, която предлага всички инструменти, нужни за овладяване на вкуса. Вярвам, че българските потребители ще оценят удобството и удоволствието от работата с първите по рода си уреди, адаптиращи се към стила и нуждите на готвещия“, коментира по време на събитието Андраш Тамаши, регионален директор "Продажби" на Electrolux Group за Югоизточна Европа.

Гамата уреди за вграждане AEG Mastery

Обширните изследвания и тестове, проведени от AEG, показват че потребителите влагат немалко усилия да се адаптират към кухненските уреди в процеса на готвене, вместо да е обратното. Именно поради тази причина и на база на тези проучвания, компанията разработи новата гама Mastery, която преразглежда ролята на електроуредите в кухнята, с цел създаването на най-отзивчивото кулинарно изживяване. От подготовката и охлаждането на съставките, до почистването на съдовете, гамата уреди Mastery преосмисля практическите елементи, използва иновативни технологии и адаптиращ се дизайн, за да усъвършенства процеса, което позволява на потребителя да открие своя личен стил на готвене, докато кухнята се адаптира според неговите желания.

 

Дизайнът на гамата Mastery надхвърля луксозната естетика. Новата концепция за кухнята е насочена към създаването на приятна атмосфера за готвене, като същевременно осигурява и привлекателно социално пространство. Всеки уред е готов да изпълни ролята си, като работи в хармония с останалите и незабавно реагира на командите на готвещия.

Миялна машина ComfortLift

 

Сред електроуредите в новата гама е и първата по рода си миялна машина ComfortLift, носител на редица награди за дизайн. Уникалният и иновативен механизъм за повдигане на долната кошница, осигурява на потребителя удобна и ергономична позиция на тялото и улеснява зареждането и разтоварването на съдовете.

 

Фурна SenseCook с термосонда и централен програматор

Гамата Mastery включва още фурната SenseCook, която може да приготви месото по ваша заявка: rare, medium rare или well done. Интегрираната термосонда FoodSensor позволява прецизен контрол на температурата в сърцевината на ястието и отлични резултати, при всяко готвене.

Хладилник CustomFlex

Хладилникът CustomFlex от гамата Mastery позволява организирането на пространството в зависимост от нуждите и продуктите, с които разполага потребителя. Модулните отделения предлагат безброй възможности за бързо и лесно разместване и преподреждане на контейнерите с продукти, с цел максимално оползотворяване на вътрешното пространство.

Hob2Hood

Системата Hob2Hood, част от AEG Mastery, включва абсорбатор „handsfree“, който автоматично се настройва спрямо работния режим на плота за готвене. Вентилаторът следи интуитивно стъпките на готвещия, като увеличава или намалява силата на абсорбация в синхрон с процеса на готвене и по този начин поддържа непрекъснато свежа атмосфера в кухнята.

Обучение кухненски студия

* Международният форум (iF) Design GmbH организира един от най-престижните конкурси в дизайна: Наградата за дизайн iF. Призната за символ на съвършения дизайн по цял свят, Наградата за дизайн iF се присъжда ежегодно измежду 5,000 кандидати.

*Red Dot се счита за международна гаранция за забележителен дизайн. Гала награждаването на победителите на Red Dot ще се състои на 3 юли 2017 в Aalto-Theater, Есен, Германия. Отличените продукти ще бъдат представени в музея на Red Dot в Есен, Германия и онлайн на www.red-dot.org.