По-добри от най-добрия енергиен клас* - пестят ресурси с изключителна ефективност

Тази пералня AEG EcoLine надвишава най-високия енергиен клас A, спестявайки повече енергия. Пералните AEG EcoLine са избрани въз основа на най-високия енергиен клас и нашите най-добри характеристики за пестене на ресурси по време на употреба.

*При потребление на енергия, като се има предвид прагът на потребление на енергия в ЕС, в сравнение с оценка на етикета A. **Наличността на функциите зависи от продуктовата серия.
Научете повече
Макс. капацитет (кг)8.0
Макс. обороти1400
Нива на дизайнG.1
Дълбочина (мм)602
ProSteam
ProSteam
PreciseWash
PreciseWash
UniversalDose
UniversalDose
Информация за продукта
Третирането с пара вместо пране е един от най-добрите начини да освежите дрехи, които не се нуждаят от цялостно пране. За да освежите дрехите, с пералната машина 7000 ProSteam® можете да използвате програмата с пара, която изразходва само 2 литра вода и е по-нежна към дрехите.
*Вътрешен тест с 1 кг пране на програма с пара в сравнение с програма за деликатни тъкани.
AEG - Пералня с предно зареждане - LFR71844UE
ОСВЕЖЕНИ ДРЕХИ* ПО-МАЛКО ГЪНКИ СЪС STEAM REFRESH

Steam Refresh неутрализира миризмите* и намалява гънките на дрехите включително на деликатните само за 25 минути. И ако искате допълнителна свежест, просто добавете от нашия аромат за пара. Придава свежест и усещане за току-що изпрано.

*Външен тест показва неутрализиране на миризмата от цигарен дим с програма Steam Refresh.
AEG - Пералня с предно зареждане - LFR71844UE
UNIVERSALDOSE АКТИВИРА PODS® 60% ПО-БЪРЗО – ЗА ДОПЪЛНИТЕЛНА МОЩНОСТ ПРИ БЪРЗИ И СТУДЕНИ ПРАНЕТА*

UniversalDose е уникално чекмедже, разработено за капсулите PODS®, което използва специални струи вода за размекване, пробиване и пълно разтваряне на капсулите, като ги активира 60% по-бързо отколкото вътре в барабана. Гарантирано премахва петната при студено пране и за 1 час.*

*Вътрешен тест с едночасова програма за памук на 30°C, сравняващ капсули PODS® в чекмеджето UniversalDose и капсули PODS® в барабана
AEG - Пералня с предно зареждане - LFR71844UE
MIXLOAD 69 МИН. ПЕРСОНАЛИЗИРА ПРОГРАМИТЕ НА ПРАНЕ И СПЕСТЯВА ВРЕМЕ

Програмата MixLoad 69 мин. регулира употребата на енергия според теглото на прането при ежедневни смесени тъкани. Тя изпира дрехите на 30°C и само за 69 минути. Постигнете оптимална ефективност и превъзходни резултати на почистване с MixLoad 69 мин.

AEG - Пералня с предно зареждане - LFR71844UE
PRECISEWASH СПЕСТЯВА ДО 40% ВРЕМЕ, ВОДА И ЕНЕРГИЯ*, ОПТИМИЗИРАЙКИ ВСЯКО ПРАНЕ

PreciseWash автоматично адаптира употребата на енергия и настройките според теглото на прането. Така получавате персонализирани програми на пране, които намаляват енергията, времето и употребата на вода с до 40% при по-малко заредено пране.*

*Вътрешен тест за потребление на време, вода и енергия при програма за памук 30°C, оптимизирана с PreciseWash за 1 кг пране в сравнение с максимално зареждане на пране.
AEG - Пералня с предно зареждане - LFR71844UE
Новият дизайн на барабана е още по-нежен към Вашите тъкани*

Новият дизайн на барабана позволява на дрехите да се плъзгат изключително гладко благодарение на наподобяващата малки възглавнички повърхност и подобрената обтекаемост на преградите за повдигане. Тънък филм от вода покрива дупките на барабана по време на пране. Осигурявате на Вашите тъкани още по-нежно пране.

*Вътрешни тестове, сравняващи новия барабан с барабана AEG ProTex.
Man folding towels
Притежаваш ли вече този продукт?

Регистрирай продуктите си на MyAEG и открий всичко, което търсиш, на едно място.

  • Безпроблемно обслужване и поддръжка
  • Лесен достъп до ръководства за употреба и документация
  • Специални оферти и отстъпки