Информация за продукта

Пералня със сушилня 7000 ProSteam® е перална машина 3 в 1, която рационализира процеса на пране за Вас с програми за пране, сушене и освежаване с пара. Парата използва 96% по-малко вода* и е по-нежна от прането, като помага на дрехите да изглеждат по най-добрия начин за по-дълго време.
*Вътрешен тест със зареждане от 1 кг на програма с пара срещу програма за деликатни изделия.

Предимства

ОСВЕЖЕНИ ДРЕХИ*, ПО-МАЛКО ГЪНКИ СЪС STEAM REFRESH

Steam Refresh неутрализира миризмите* и намалява гънките по дрехите, включително деликатните, само за 25 минути. И ако искате допълнителен тласък на свежест, просто добавете от нашия аромат за програма с пара, придавайки онази свежест на току-що изпрано.

*Външен тест показва неутрализиране на миризмата на цигарен дим с програма Steam Refresh.

SPECIALCARE WASH-TO-DRY. ПЕРСОНАЛИЗИРАНА ГРИЖА ДОРИ ЗА ВЪЛНЕНИ И ДЕЛИКАТНИ ДРЕХИ

SpecialCare Wash-to-Dry се адаптира към всяка материя за нежно, но ефективно пране. Тази машина, сертифицирана от Woolmark Blue, пере и суши ежедневни, вълнени и деликатни дрехи. Освен това възстановява водозащитата на Вашите връхни дрехи.

PROSENSE® РЕГУЛИРА ВРЕМЕТО НА ПРОГРАМАТА, СПЕСТЯВАЙКИ ЕНЕРГИЯ И ВОДА

Независимо дали прането Ви е голямо или малко, технологията ProSense® автоматично настройва времето за пране и сушене според размера на прането, спестявайки енергия и вода. За по-ефективна грижа за дрехите.

БЪРЗО 20' ПРАНЕ&СУШЕНЕ 60' — КОГАТО БЪРЗАТE

С Бързо 20' Пране&Сушене 60' можете да изперете и изсушите смесено зареждане от 1 кг само за един час, всичко наведнъж. Можете също така да изберете програма само за пране и да получите чисти дрехи само за 20 минути. Бърза и удобна грижа, когато бързате.

НАШАТА БЕЗШУМНА МАШИНА НЕ НАРУШАВА ЕЖЕДНЕВНИТЕ ВИ ДЕЙНОСТИ

Пералнята със сушилня е проектирана да работи тихо, за да можете да перете в спокоен дом. Няма да пречи на готвенето, разговорите или храненето, когато е монтирана в кухнята. Наслаждавайте се на ежедневните си дейности, докато перете дрехите си.

Аксесоари

Помощ

Знаете ли, че можете да разрешите по-дребни проблеми без да запазвате услуга? Потърсете за вашия проблем по-долу, за да започнете.

Притежаваш ли вече този продукт?

Регистрирай продуктите си на MyAEG и открий всичко, което търсиш, на едно място.

  • Безпроблемно обслужване и поддръжка
  • Лесен достъп до ръководства за употреба и документация
  • Специални оферти и отстъпки
Присъедини се към MyAEG Поддръжка
Man folding towels