Информация за продукта

Загрява за двадесет секунди равномерно. Преносимият ръчен уред за гладене с пара Delicate 6000 гарантира, че дрехите Ви ще бъдат освежени и без гънки за по-малко от минута.

Предимства

Пропуснете дъската за гладене.

Преносим и компактен, уредът за гладене с пара Delicate 6000 Ви позволява да третирате дрехите с пара директно върху закачалката. И загрява само за двадесет секунди с достатъчно мощност, за да премахне гънките по дрехите.

Освежава и премахва гънките

Ръчният уред за гладене с пара Delicate 6000 не само премахва гънките по дрехите, но и ги освежава. Парата прониква във влакната на тъканите, за да премахне до 99,9%* от бактериите.

Резервоар за вода, който се отделя.

Няма нужда да носите уреда до Вашата станция за зареждане с вода. Напълно разглобяемият резервоар за вода означава лесно изваждане и пълнене.

Достигнете на 3 метра.

Дългият 3 метра кабел Ви позволява лесно да достигате високи или далечни повърхности, където и да сте в стаята.

С четка за по-дебели тъкани и предпазна ръкавица.

Проектиран с оглед за повече безопасност и ефективност, ръчният уред за гладене с пара Delicate 6000 се предлага със защитна ръкавица, за да предпази ръката Ви от горещата пара и четка за по-добро проникване в по-дебелите тъкани.

Помощ

Знаете ли, че можете да разрешите по-дребни проблеми без да запазвате услуга? Потърсете за вашия проблем по-долу, за да започнете.

Притежаваш ли вече този продукт?

Регистрирай продуктите си на MyAEG и открий всичко, което търсиш, на едно място.

  • Безпроблемно обслужване и поддръжка
  • Лесен достъп до ръководства за употреба и документация
  • Специални оферти и отстъпки
Присъедини се към MyAEG Поддръжка
Man folding towels