Нашият най-добър в класа A+++ енергиен рейтинг – спестява ресурси, като същевременно защитава устойчивостта на дрехите

Сушилните AEG EcoLine са нашите най-енергийноефективни с най-добрия в класа рейтинг A+++, спестявайки до 68% повече енергия от традиционните сушилни*. И дори Вашите най-деликатни тъкани като коприна** или вълна*** са защитени от свиване чрез сушене на ниска температура.

*68%: Изчислено чрез сравняване на годишната консумация на енергия на нашата сушилня 8 кг с термопомпа (A+++ енергиен клас) с нашата кондензационна сушилня 8 кг (енергиен клас B). ***Сравнимо с плоско сушене. **Толкова добро колкото и естествено изсушаване на въздух
Научете повече
Капацитет (кг)8
ДизайнA.3
СерияСерия 9000
Технология 3DScan
Технология 3DScan
AbsoluteCare®
AbsoluteCare®
MixDry
MixDry
Свързаност
Свързаност
SensiDry®
SensiDry®
Информация за продукта
Сушете с увереност. Сушилнята 9000 Absolute Care® Plus предлага топ прецизност на сушене и грижа чрез технологията 3DScan и Absolute Care®. Тя засича нивата на влажност в тъканите за равномерно сушене дори при дрехи с пълнеж или подплата. Така дрехите и пухените якета запазват обема и формата си.
AEG - Сушилня с термопомпа - TR938H4CE
3DSCAN ТЕХНОЛОГИЯ. ЗАВИВКИТЕ И ПУХЕНКИТЕ СА КАТО НОВИ. ЕФЕКТИВНОСТ НА 100%*

Технологията 3DScan осигурява максимална прецизност на сушене и грижа. Тя сканира в дълбочина до 5см, за да отчете нивата на влажност вътре в изделието. Бъдете сигурни, че всички Ваши изделия, дори завивките и пухените якета, ще са равномерно изсушени и ще останат пухкави и топли.

*На база външен тест на топлинното съпротивление за изделия, изсушени с технологията 3DScan, направен според стандарта ISO 11092.
AEG - Сушилня с термопомпа - TR938H4CE
ABSOLUTECARE® ГАРАНТИРА, ЧЕ ДРЕХИТЕ НЯМА ДА СЕ СВИЯТ*

AbsoluteCare® използва технологията на термопомпата, движения на барабана и температури за безопасно сушене и на най-деликатните дрехи. Вълната гарантирано не се свива и коприната запазва формата си. Възстановява водозащитния слой на връхните дрехи и е със сертификат Woolmark Blue.

*Сравнимо с плоско сушене.
AEG - Сушилня с термопомпа - TR938H4CE
ВЗАИМОДЕЙСТВИЕ С УРЕДА НА СЛЕДВАЩО НИВО С AEG CONNECTED

Използвайте приложението My AEG Care, за да персонализирате настройките и да получавате полезни съвети и препоръки. Персонализирайте програмите на пране и изпращайте инструкции към Вашия уред, за да го адаптирате спрямо нуждите и навиците си. Интелигентно и лесно обслужване чрез мобилния телефон.

AEG - Сушилня с термопомпа - TR938H4CE
MIXDRY. БЕЗ СОРТИРАНЕ. БЕЗ УСИЛИЯ. ИЗСУШАВА ПАМУК И СИНТЕТИКА

MixDry лесно и равномерно напълно изсушава синтетични и памучни дрехи без да ги пресушава или недоизсушава. Не е необходимо сортиране. Технологията с термопомпа осигурява точното количество топлина на дрехите, поддържайки ниско ниво на потребление на енергия.

*Тествано със зареждане от смесени синтетични и памучни тъкани до 5 кг.
Man folding towels
Притежаваш ли вече този продукт?

Регистрирай продуктите си на MyAEG и открий всичко, което търсиш, на едно място.

  • Безпроблемно обслужване и поддръжка
  • Лесен достъп до ръководства за употреба и документация
  • Специални оферти и отстъпки