Информация за продукта

Получете онова усещане за току що изпрано. Нашият аромат за програма с пара прави дрехите да се усещат, изглеждат и миришат фантастично само за 15 минути, като използва функцията за пестене на време. Продуктът е предназначен само за перални с програма Пара със специално обозначение цветенце, индикиращо възможността за добавяне на аромат към прането.

Предимства

Steam Fragrance. Свежоухаещи дрехи без пране

Steam Fragrance, нашият аромат за програма с пара, е комбинация от освежаващи цитрусови нотки и меки флорални тонове, оставяйки дрехите Ви да миришат на свежест и да се чувстват чисти.

Steam Fragrance. Свежи дрехи с 96% по-малко вода*

Steam Fragrance използва 96% по-малко вода. Това е по-добре за околната среда и оставя прането да изглежда и да се чувства ново за по-дълго време, като използва пара вместо пълни цикли на пране.

*Използвайте пара за освежаване на дрехите и спестете повече от 40 л вода на цикъл, тествано върху 1 кг деликатни дрехи в сравнение с използването на програмата за деликатни дрехи.

Свежи дрехи, бързо със Steam Fragrance

Вземете светкавично освежени дрехи. Използвайте капачката на бутилката Steam Fragrance, за да добавите до 20 ML в отделението за омекотител. Толкова е лесно да имате дрехи със свеж аромат. Потърсете иконата на цвете на контролния панел на Вашия уред.

Steam Fragrance. С напълно рециклирана опаковка.

Steam Fragrance се предлага в рециклирана пластмасова опаковка от PET. Сега освен да поддържате дрехите си свежи, се грижите и за околната среда.

Аксесоари

Помощ

Знаете ли, че можете да разрешите по-дребни проблеми без да запазвате услуга? Потърсете за вашия проблем по-долу, за да започнете.

Притежаваш ли вече този продукт?

Регистрирай продуктите си на MyAEG и открий всичко, което търсиш, на едно място.

  • Безпроблемно обслужване и поддръжка
  • Лесен достъп до ръководства за употреба и документация
  • Специални оферти и отстъпки
Присъедини се към MyAEG Поддръжка
Man folding towels