Информация за продукта

Интелигентните сензори за готвене Sense Boil&Fry автоматично регулират топлината, за да предотвратят прекипяване и да осигурят идеалното количество топлина за приготвяне на Вашата храна. Изключителни резултати и спестяване на енергия – независимо дали варите паста или печете пържола.

Предимства

Асистирано готвене със Sense Boil&Fry

Интелигентните сензори за готвене Sense Boil&Fry са идеалният помощник в кухнята. Плотът автоматично ще се настрои на правилната температура и ще предотврати прекипяване – независимо дали пържите яйца или варите яхния.

По-малко драскотини с елегантното стъкло SaphirMatt

Стъклото SaphirMatt осигурява по-добра защита срещу надраскване в сравнение с нашите стандартни керамични плотове. Елегантното черно матово покритие е устойчиво на пръстови отпечатъци и петна, запазвайки новия изглед на плота за по-дълго време.

Гъвкаво готвене с функцията Bridge

Мостовата функция Ви позволява да свържете две отделни зони за готвене, за да създадете голяма, обединена зона за готвене. Това означава, че се създава равномерно разпределение на топлината по цялата повърхност – идеално за по-големи тенджери или планча грил.

Hob2Hood® поддържа кухнята свежа по всяко време

Функцията Hob2Hood® безпроблемно свързва Вашия плот с абсорбатора – за свеж въздух в кухнята всеки път, когато готвите. Вентилаторът автоматично регулира скоростта, за да премахне нежеланите миризми, така че можете да се съсредоточите върху приготвянето на Вашето ястие.

Гответе с PowerBoost

Функцията PowerBoost осигурява незабавно подаване на топлина, за да приготвите ястието си за нула време. Идеална е, когато трябва бързо да кипнете вода, да запържите зеленчуци или дори да пържите риба или месо.

Аксесоари

Помощ

Знаете ли, че можете да разрешите по-дребни проблеми без да запазвате услуга? Потърсете за вашия проблем по-долу, за да започнете.

Притежаваш ли вече този продукт?

Регистрирай продуктите си на MyAEG и открий всичко, което търсиш, на едно място.

  • Безпроблемно обслужване и поддръжка
  • Лесен достъп до ръководства за употреба и документация
  • Специални оферти и отстъпки
Присъедини се към MyAEG Поддръжка
Man folding towels