Информация за продукта

Когато фурната AirFry и нейната решетъчна тава се комбинират, можете да постигнете вкуса и текстурата на пържена храна без мазнина. Горещият въздух преминава през тавата, загрявайки продъктите от всички ъгли. За здравословен, хрупкав завършек.

Предимства

Хрупкава, по-здравословна храна с AirFry

Насладете се на хрупкави пържени картофи или вкусни зеленчуци с по-малко мазнина, като използвате специално проектираната настройка AirFry и тава във Вашата готварска печка. Решетъчната тава позволява на горещия въздух непрекъснато да се движи около фурната, за да приготвя храната ви отвсякъде. Хрупкаво съвършенство, всеки път.

Гответе повече едновременно

С готвене на няколко нива допълнителният нагревателен пръстен гарантира, че Вашите ястия са идеално приготвени дори когато са на различни нива едновременно.

LED таймер за точен контрол на процеса на готвене

Тази готварска печка е оборудвана с LED таймер, за да можете да контролирате стабилно процеса на готвене. Таймерът ще ви предупреди, когато времето за готвене изтече и Вие можете да изберете дали да готвите ястието малко по-дълго, да регулирате топлината или да се подготвите да го сервирате.

Плъзнете и закрепете телескопичните водачи

Издърпващи се телескопични водачи осигуряват по-добър достъп до съдовете във фурната. Водачите позволяват на рафтовете да се плъзгат докрай и да се закрепят на място, така че ръцете Ви остават свободни за проверка, подправяне или изваждане на ястието.

Лъчист плот. Бърз и ефективен.

Лъчистият плот се почиства бързо и лесно с керамични зони, които загряват бързо и точно за безпроблемно готвене.

Аксесоари

Помощ

Знаете ли, че можете да разрешите по-дребни проблеми без да запазвате услуга? Потърсете за вашия проблем по-долу, за да започнете.

Притежаваш ли вече този продукт?

Регистрирай продуктите си на MyAEG и открий всичко, което търсиш, на едно място.

  • Безпроблемно обслужване и поддръжка
  • Лесен достъп до ръководства за употреба и документация
  • Специални оферти и отстъпки
Присъедини се към MyAEG Поддръжка
Man folding towels