Информация за продукта

Мощна и с широко приложение вакуумна помпа, с херметизирани контейнери, която осигурява запазване на свежестта на храната Ви до 5 пъти по-дълго.*

Предимства

AEG - Комплект за вакуумиране - AVFK1+

ГЪВКАВ И МОЩЕН ДИЗАЙН

С мощността на вакуумиращ уред, който може да се постави на плота, зареждащата се вакуумна помпа създава идеалния вакуум за Вашия вид ястие. За продължителна употреба от до 150 пъти с едно зареждане.

AEG - Комплект за вакуумиране - AVFK1+

Интуитивна и лесна за употреба

Управление с едно докосване - вакуумната помпа автоматично спира, когато е постигнат подходящия вакуум.

AEG - Комплект за вакуумиране - AVFK1+

По-добро съхранение на храната

Безопасна и защитна система за съхранение на храна, подходяща за прясна и изостанала храна - поддържа килера и хладилника организирани. Предлага се с предвидено място за записване на дата, за да следите времето за съхранение на храната.

AEG - Комплект за вакуумиране - AVFK1+

БЕЗ БИСФЕНОЛ A И ОДОБРЕНА КАТО БЕЗОПАСНА ЗА ХРАНАТА

Изработени от нетоксични материали, безопасни за храната. Предпазват Вашата храна по възможно най-добрия начин. Контейнерите също така са безопасни за фризера и съдомиялната машина.

AEG - Комплект за вакуумиране - AVFK1+

Съвместими с хладилници CustomFlex®

Контейнерите за храна са подходящи за закачане в хладилна система CustomFlex®.

Помощ

Знаете ли, че можете да разрешите по-дребни проблеми без да запазвате услуга? Потърсете за вашия проблем по-долу, за да започнете.

Имате проблем?

Прочетете помощните материали и получете помощ на страницата ни за Поддръжка, за да намерите бързо решение и да сте готови да продължите.

Гаранция

Поздравления за закупуването на Вашия AEG уред.

Свържете се с нас

Свържете се с нас, за да резервирате услуга или да получите отговори на други Ваши въпроси. На Ваше разположение сме по телефон и електронна поща.