Информация за продукта

s-bag® Ultra Long Performance издържа 80% по-дълго от традиционните хартиени торби за прахосмукачка и има оптимален капацитет от 5 литра. Тази торба осигурява убедителни резултати от почистването за много по-дълъг период от време.

Предимства

Максимална хигиенна филтрация

Два допълнителни слоя за изключително висока филтрация, по-дълга ефективност, 80% по-дълъг живот* и 2 пъти повече смукателна мощност.

Дълга издръжливост и XXL капацитет

Торбата за прах Ultra Long Performance е проектирана по-голяма, за да има по-голям капацитет до 5 литра обем.

Дизайн Powerflow™

Патентованото 3D сгъване осигурява оптимално разгъване: поддържа висока мощност на засмукване и предотвратява запушване.

Подобрена система за затваряне – издръжлива и хигиенична

Системата за затваряне е преработена и е направена по-твърда чрез използване на по-здрав материал и нова технология за уплътняване. Това гарантира, че s-bag® се затваря всеки път и няма да се счупи или протече. Тази вакуумна торба е лесна за поставяне в уреда за почистване и е хигиенична, тъй като торбата автоматично се запечатва, когато се извади, предотвратявайки всякакво разливане и прави смяната на торбата бърза и чиста.

TÜV сертифициран

TÜV Rheinland Group независимо тества и възнагради със сертификат за ефективност на s-bag® Classic Long Performance. Можете да намерите повече информация на www.tuv.com

Аксесоари

Помощ

Притежаваш ли вече този продукт?

Регистрирай продуктите си на MyAEG и открий всичко, което търсиш, на едно място.

  • Безпроблемно обслужване и поддръжка
  • Лесен достъп до ръководства за употреба и документация
  • Специални оферти и отстъпки
Присъедини се към MyAEG
Man folding towels