Информация за продукта

s-bag® Anti-Allergy защитава Вашето здраве, като допринася значително за хигиената и чистотата на въздуха на Вашия дом, като същевременно поддържа отлична ефективност. s-bag® Anti-Allergy намалява излагането на алергени и риска от алергии във Вашето семейство.

Предимства

Висок капацитет на филтриране

s-bag®Anti-Allergy има висока филтрация за улавяне на полени, прахови частици, прахови акари, алергени от акари и котешки алергени с размери до 1 микрон (15 пъти по-малък от диаметъра на човешка коса). Това ниво на филтрация е от полза за страдащите от астма и алергии.

Дизайн Powerflow™

Патентованото 3D сгъване осигурява оптимално разгъване: поддържа висока мощност на засмукване и предотвратява запушване.

Подобрена система за затваряне – издръжлива и хигиенична

Системата за затваряне е преработена и е направена по-твърда чрез използване на по-здрав материал и нова технология за уплътняване. Това гарантира, че s-bag® се затваря всеки път и няма да се счупи или пропусне. Тази вакуумна торба е лесна за поставяне в уреда за почистване и е хигиенична, тъй като торбата автоматично се запечатва, когато се извади, предотвратявайки всякакво разливане и прави смяната на торбата бърза и чиста.

Аксесоари

Помощ

Притежаваш ли вече този продукт?

Регистрирай продуктите си на MyAEG и открий всичко, което търсиш, на едно място.

  • Безпроблемно обслужване и поддръжка
  • Лесен достъп до ръководства за употреба и документация
  • Специални оферти и отстъпки
Присъедини се към MyAEG
Man folding towels